Obsesifk deletedmom01 sen zayıfsan daha çok hissediyorsundur ben kiloluyum bazen bakıyorum karnım hareket ediyor ama hissetmiyorum hep okuyorum tekmeleri acıtıyor diye bizde daha öyle bişey yok
deletedmom01 Obsesifk sanirim zayif oldugum icin doktor bile sen zayifsin karnin fazla yok kilosu az olur diye dusunmustm ama haftasina gore iyi dedi .
Obsesifk OglusumuBeklerken hee oda ayrı mesele yürüyünce ellerim çok şişiyor ne alakaysa kan oturuyor sanki
OglusumuBeklerken Obsesifk aynen acip kapatamiyorum avucicim bembeyaz kesiliyo degisik bisey😁 gecen bide kasiniyodu deli gibi
Fatmasp Obsesifk İkiz olduğundan galiba hamileliğim biraz yoğun geçiyor kesiyorum ama nafile sadece Ağrı azalıyor 😏
Obsesifk tubatayfun ben 30dan sonra ağırlaştım sanki bedenimi kaldıramıyordum şimdi biraz daha toparladım o tek bacak bendede şişiyor
Obsesifk sevincmaltepe hiç utanma oda seni öyle sevsin yapacak bişey yok bunlar geçici şeyler allah kalıcı dert vermesin
sevincmaltepe Obsesifk sorun şu ki insan kendini beğenmeyince sanki eşi de kendinden tiksinecekmiş gibi geliyor ya da hamilelik hormonlarının etkisi bilemiyorum 😔 vücudumdan nefret ediyorum 😔 çatlaklarımı saymadım bile 😂😂
deletedmom01 Obsesifk vallah bilmym ki belkide beni fazla zayif gordu ama..48kiloyla kaldm 62olmustum kiloda aldim yani. Bu aylarda aşiri şismemi bekledi galiba bilmiyorumki cnm. Bebekler saglikli olsunda gerisi onemli degil kiloyda veririz.
YaseminErol Obsesifk ben 26 27. Haftalarda şişmeye başladım şuanda 32. Aşırı tuzlu bir şey gediğim yok herkesin yediği gibi işte. Sabahları çok kötü oluyor ayak tabanlarım va avuç içlerim acıyor dudaklar gözler balon.