Obsesifk Hep görüyordum hamileler şişmiş elleri ayakları pofuduk olmuştu resmen ne zaman böyle şişmeye başlıyor vücut? Birde ne zaman ağırlaştınız?
Nur Obsesifk şişmek istemiyorum ya her an yuvarlanabilecek pofuduk tatlış debelenen bir panda gibi hissediyorum suan zaten kilo çok almamama rağmen şişersem gerçekten pofuduk pandaya dönüşürüm 🤦🏻♀️
deletedmom01 Obsesifk bende 7bucuk aylık hamileym bende şisme olmadi bazen hagif ayaklarimda oluyor geciyor. Ama aksamlari gögüslerimde ve sırtımda oluyor gögüslerim patliycak gibi oluyo sonra geciyor 😂😂😂 Ve tuzdan hep uzak duruyorum nadir tüketiyorum. 😊
Berenaysed Obsesifk normalde tansiyonum hep düşük hep tuzlu yemek zorundaydım şimdide doktorum tuzu yasakladı felaket ödem yaptı bol su iç tuzu fazla yeme artık son haftalarda
Obsesifk esrmhmt inşallahta olmaz 36 haftalığım ara ara şişiyorum rahatsız ediyor ama öyle dediğim gibi pofuduk değil
Obsesifk Berenaysed şişmek istemiyorsak sıfır tuz o zaman teyzemde söylemişti kendi hamileliğinde son ay tuzu kesmiş hiç şişmemiş
Berenaysed Obsesifk aynen bide ayaklarda ellerde oluyor genellikle ayakkabı giyemiyorum sen düşün aklın varsa ağzına sürme valla psikolojim bozuldu 2 gündür
Obsesifk Berenaysed doğruduur benim arada sol bacak bileğim şişiyor tüm bacağıma ağrı yapıyor bide ellerim genelde sabah kalktığımda sonra iniyor
Obsesifk Melegimveben ya ama çok kötü ya böyle ellerini sıkıyorsun acıyor falan istemezsin hele yüzde şişiyor sanki biranda 10 kg almış gibi duruyorsun yani gördüklerim öyleydi
Berenaysed Obsesifk ayaklar şişince üzerine bastığında ağrı yapıyor zaten iyi bişey değil pofuduk olmak isteyenler bi daha düşünsün derim 😉
Obsesifk Nur bende şişmedim daha ama debelenen panda gibiyim şuan oturma odasında yatıyorum nasıl kalkacam acaba diye düşünüyorum göbek büyüdükçe herşey zorlaştı 😂
Obsesifk deletedmom01 ben son ayıma girdim yok daha sürmem ağzıma töbe tuzsuz hiçbişeyin tadı olmuyor ama bunun birde tansiyon tarafı var onuda düşünmek lazım 🤔
Obsesifk Berenaysed dimi yapar ellerim şişince yumruk yaptığımda falan acıyor ayakları düşünemiyorum allahtan iniyor hemen
deletedmom01 Obsesifk mesela ben normaldede yemeklere tuz koymayi unutuyoruk pilav haric yumurta yaparken bile aklima gelmez tuzlu yemek yemiyorum salata vb seylerde tatsiz oluyo diye koyuyorum zamanindan beri tuzla aram yok açıkcasi..
Berenaysed Obsesifk valla öyle yarın doktora yalvarmayı planlıyorum hemen alın bu küçük şişkoyu diye taşıyamıyorum artık 😄