Aso1212 Kızlar 33+2 haftalıgım ama bebek biraz iri ve 1 hafta onde ilerliyor en basından beri ben zorunlu sezaryen olucam sizce doktor bana ne zaman dogum için gün verir onca gün hafta ay bekledim şimdi sanki gün geçmiyormuş gibi 😅
Zehra2604 Aso1212 30. Haftamda gittiğimde banada 2 hafta önde dedi, böyle giderse normal doğum yapamazsın dedi, hala öyleyse Ağustos başı alırız sezeryanla dedi 😂bugün tam 33. Haftamdayım bende
musti28 Aso1212 38 den önce vereceğini düşünmüyorum kuzum bende aynı durumdayım 38+4 de yani yarın almaya karar verdi zaten zorunlu sezeryan olunca ne kadar içinde gelişirse o kadar iyi dedi
Nnur1 Aso1212 ben de 34.haftamdayım. Benim bebeğimin gelişimi de 1 hafta ilerde hem boy hem kilo olarak, hamileliğimin başından beri böyleydi ama bana sezaryen demedi doktorum. Normal bir durum mu acaba
Aso1212 musti28 sorumun cevabını bi sen vermişsin yani teşekkür ederim demek oluyor ki biraz daha beklicem 😬🙄☺️
Mucizem7 musti28 ay doğum.yaptiniz mi,nasılsınız?bebisin kaç kilo doğdu umarım.ikinizin sagligida çok iyidir🙏😊nasıl bir tecrübeydi vaktin olduğunda yazarsan çok sevinirim canm.
Aso1212 Nnur1 bi sıkıntın yoksa zaten sezaryene yönelme en sağlıklısı normal dogum benim kaslarımla ilgili sorunum var o yuzden normal yapamıyorum
M-o-r-58 Nnur1 benim de 1 hafta ilerdeydi 39. Hafta da normal doğum yaptım Sezaryenden hiç bahsetmemişti doktorum. 3750 doğdu bebeğim.
Aso1212 MutluAnnnecik canım bebek 1 hafta onde diye sezaryen olmucam zaten kaslarımda rahatsızlıgım var bu yüzden dogumum zorunlu sezaryen olucak bebekle bir ilgisi yok
musti28 Aso1212 sağlıkla olsun da kuzum beklemesi son haftalarda biraz zor insan biran önce kucağına almak istiyor ☺️Şurda iki saatim geçmiyor benim 🥰
Zehra2604 Nesrin54 hiç bi bileğim yok, zorlanırım diye dedi sanırım, aile dostumuz doktor, böyle giderse normal doğum yapamazsın sen dedi güldü 😂
M-o-r-58 Aso1212 gelişim tamamlanana kadar bekletir yani 1 ay kadar en az 38. 39. haftalarda tamamlanıyo sanırım 😊 Allah sağlıklı eylesin ikinizide
Nesrin54 Zehra2604 ben de cok merk ediyorum da dogum seklimi daha randevu vaktm gelmedi🙈 ayni seyler olunca soraym dedm :)