Deletedmom337 35+2 gunluk hamileyim vajinamin ustunde kasik bolgemde gecmeyen bi agri var bebegim hareket ediyor bi sknti yok ama ayaga kalkinca agri basliyor erken dogum belirtisi olabilirmi hangi durumda hastaneye gitmeliyim
Ogrtmn34 Deletedmom337 uzun süre ayakta kaldınız mı ya da yürüyüş falan yaptınız mı bebeginiz doğum pozisyonuna geçtiği için ayakta kalındığı veya yürüyüş yapıldığında ağrı yapabiliyor
kitapkurdu Deletedmom337 ağrı sürekliyse korkma. Bu haftalarda ağrın olması çok normal dinlenince geçer. Ama düzenli aralıklarla geliyorsa o doğum sancısıdır. Onu takip et
Ogrtmn34 Deletedmom337 evet ağırlık kaldırma da baskı yapabilir bacaklarınızı biraz kaldırıp uzanın dinlenin gecmeisni bekleyin geçmezse doktorunuza danışın
Deletedmom337 Berra20 suan gitmeye imkanim yok cunku esim iste doktorumu aradim oda yarin kontrolum vardi zaten bu agrinin onemli olmadigini soyledi gel nstye baglan dedi ama suan gidemiyorum
Deletedmom337 Berra20 tamm kuzum agrim hapa var suan ama duzenli degil yarin 8 bucukta gitcem gelince soylerim sana
Deletedmom337 Berra20 canm bu agri onemli degilmis dogum sancisi degilmis nstde agrimda cikmadi hersey yolunda coks ukur ilk defa cati muayenesi oldum
Berra20 Deletedmom337 oh sukur iyi canim sevindm senn adina cati muanesinde ne yapiliyo 😊 yani bakiyo mu sadece bi aletle fln mi bakiyo. Ice bisey giriyo mu acitoyo mu😊
Deletedmom337 Berra20 hayir kesinlikle canm acimadi doktor iki parmagini sokup bakiyor iki saniye falan surdu sokup cikardi catimin uygun oldugunu fakat kemigin basik oldugunu soyledi benim bebisimde biraz onden gidiyor kilosu o yuzden sanirim sezeryan olucak
Berra20 Deletedmom337 hayirlisi olsun canim . Tez vakitte toparlarsn insallah. Yanu cinsel iliski yasayan biri icin cati muanesi korkulack bise dgl dmkki oyle mi