Samurayy Aktoprak bebek anne karninda disarda oldugundan daha cabuk gelisiyo ne kalmis sunun surasinda 😁
YagizAsyaMom Aktoprak üzgünüm ama sezeryan bile olsa acil bi durum olmadığı sürece 39 haftadan önce alınmıyor en güzel kararı bebeğimiz verecek geleeceği zamanı ve yöntemi kendi seçecek ☺️
__meczup__ Ya o kadar cok güldük ki eşimle 😅 bizde erken gelsin istiyoruz ama esprisine yani inşallah sağlıkla hayırla vaktinde gelirler😅 bide biri bakıp geri koyalım yazmis ona da çok güldüm 😁 allah da sizi güldürsün
Aktoprak __meczup__ eslerimizin sabirsizligi😁ama bebegin keyfine gore hareket etmemiz lazm tabikiii de bekleyebilirsek😁
Aktoprak Deletedmom95 evet esim bugun ciddi coddi söylüyor sabahtan beri gidelim hastaneye doktorla goruselim diyor ama bn kabul etmiyorum
Aktoprak kar_kristali amin insaallh cok tesekkur ederim ☺evet sagplsun hep yanimda esim vardi zor gunlerimde ama simdi coocugun saglogi icin olmamasi gereken bir seyide yapamam yani cok sukur bi sıkıntı yok o yuzden zamanini beklemesi lazm
Seter Aktoprak bu oyuncak bebek değil ne yazık ki sevmek istedi diye dogurasiniz. Heyecan çok güzel ama bebeğin hayatına müdahale edicek kadar heyecan yapmamak lazım 😁
Mersinh Aktoprak çocuğun beyin gelişimi hızla devam ediyor, özele de gitseniz sağlıklı bir gebelikte 36. Haftasında ki bir bebeği keyfinize göre almazlar.
Aktoprak __meczup__ soyledimde bakalim hala fikri degismedi simdilik ama bn istemedigim icin gitmedim hastaneye