ecembugra53 BusraVeli canım değişiyor o benim ablam da 5 cam açıklık vardı 😊 olmasına rağmen sancı hiç yoktu sıfırdı doktor eve git sancını cek öyle gel dedi 1 hafta sonra doğurdu canım hiç belli olmuyor
aysehifa4 BusraVeli benimde açıklığım 1 cm ama sancım var doktorum 1 gündede doğurursun 1 haftada sancına suyunun gelmesine bağlı dedi kaç haftalıksınız
Miranmiray BusraVeli 37.haftada 1 cm açıklık vardı şuan 40+3 oldum yarın suniye doğuracam inşallah malesef hemen gelmiyor açıklık olunca herkeste değişir
BusraVeli aysehifa4 Aynen benim de sancım var ama 37 haftada 1 cm demişti o zamandan beri ara ara sancılarım oluyor şimdi 38 oldum
Dns Benim de 37 haftam yeni bitti. Bugün çatı muayenesi oldum 2 cm açıklık var. Doktor ağrın olursa cuma olmazsa pazartesi gelirsin doğumu baslatırız dedi. Zaten çok da uzamaz daha dedi ama sanırım kişiye göre değişiyor.
inciiim Dns canım bende 37 haftadayım açıklığım yok ama nst de sancım çıktı 60 larda düzenli senşn sancın çıktı mı
BusraVeli inciiim Ben kacti bilmiyorum ama ebe bana sancin var dedi 15 gün içinde dogurursun dedi 15 gün oldu daha birşey yok 😂
ecembugra53 BusraVeli valla canım bebekten bebeğe değişiyor işte bemde Doğum normal istiyorum bakalım ne olucak doktoruma kendim söyledim normalden yanayım diye 😊
aysehifa4 BusraVeli Banada en fazla 2 haftan var dedi dün 1 cm di bugün 2 olmuş artık ne kadar gider bilmiyorum 🤷🏻♀️