Selimem 10 dakikada gelen çok şiddetli sancım var doktorum yarın sabah 8:30’da en geç gel dedi böyle giderse yarın doğrurum Allah’ın izniyle sancılar geldimi dayanamıyorum Allah‘ım sen yardım et gece nasıl geçecek zaman sekize kadar sabah 🥺😣 doğumda daha fazla mı sancı çekicez
ecembugra53 Selimem canım evde sancını cek öyle gel demiş Şam’a bence en güzeli sancını cek sabah git onlar bakarlar hem açıklık dahada fazla açıklık olur hem rahat doğurursun canım bol bol nefes al ver canım sıkma kendini rahat bırak hurma ye bol bol canım dua et inşikak süresi var elini karnına koy onu canım doğum esnasında hep dua et Doğum esnasında sümmessebile yesserah bol bol oku
HaleNecati Selimem Rabbim bir nefeste kurtarsinn kuzumm.. Rabbim her daim yanimda 🤲🥰Saglikla al kucagina yavrunuu
Miray_38 Selimem Rabbim yardımcın olsun canım bol bol dua oku inşaAllah sağlıkla kucaklarsınız bebişini
Brcuuu Sandınız oldukça açılmaniz olur yarına dogumunuz daha kolay olur inşallah Allah yardımcınız olsun
Selimem ecembugra53 Allah razı olsun canım insallah dediğin gibi olur yatarak sancı çekilmiyor evde cekeyim diyorum bende dayanırsam insallah Allahım sen hepimize yardım et süre dua hep ediyorum hep zaten
Zeynep_cagdas Allahım sen bu güzel anneye yardım et, Havva annemize yardım ettiğin gibi yardım et🤲🏻 rabbim sana güç kuvvet versin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canım kardeşim💞
Selimem Zeynep_cagdas amin Allah razı olsun hepimize yardım etsin güzel Allahım sancı anında sanki nefesim kesiliyor 😣
Selimem ecembugra53 Allahım bana ve doğum yapacak herkese rabbim yardım etsin şağ sağlim kucağımıza alalım hayırla sağlıkla insallah 🧿🤲🏻❤️💐💐💐💐💐💐 kimsenin kucağını boş Bırakma yarabbim 🧿🤲🏻
Selimem HaleNecati amin Allah razı olsun canım çok fena sancı hayırlısıyla kucağımıza alsak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Arzu18 Selimem rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sancılarınız nasıl benimde aprım var dün nişanım gekdi ama suan ki ağrıyı anlayamıyorum
Selimem Arzu18 benim feci hafif de alttan muane oldum kanama da var hafif pembe zor dayanıyorum 8 nasıl olcak saat bir gram uyuyamadım :(((
Degisken Sıcak su epidural etkisi yaratıyor diyor doktorlar. Suda çek sancılarını. Ama ben olsam sabaha kadar beklemez hastaneye giderdim
Selimem Degisken hastanede nts de sancı cektirirlerse asla dayanamam çok fena sancım zor duruyorum halim kalmadı 😣😣😣😣😣😣😣😣😣
Arzu18 Selimem bende dayanamıyorum artık birazdan hastaneye gitmeyi planlıyorum. Herkes doğum sancısını belden gelen bir ağrı diye yazmış benim sadece karnımdan aşağıya bir ağrı var
Busratm Selimem Canım biraz sıcak suyla duş almaya çalış hem belki rahatlatır açıklığa da faydası olur. Çok şiddetliyse 8 i bekleme tabiki hastaneye git daha neredeyse 5 saat var.