Melekanne1592 Selam kızlar rahimde açıklığı olupta sancısı olmayan var mı bugün doktora gittim 3 cm açıklık var dedi ama nst de sancı yoktu şimdi de yok böyle bişey yaşayan varmı
Birufakanne Melekanne1592 aynen bende 34+3 te gittim 2 cm acilma var rahim agzi yumusamis dediler sonra nst de sanci cikmayinca eve geldim suan 35+1 ama halen tık yok ne sanci ne bisey 🤷♀️🤷♀️ bende merak ediyorum
aysehifa4 Melekanne1592 Ben dünden beri tansiyon için gittim 1 cmdi bugün 2 cm oldu ama nstde sancı çıkmıyo arada belime ve kasığıma sancı giriyo
Reyhan55 Melekanne1592 3 cm açıklıkla haftalar geçiren varmış canım demekki ağrı eşiğin yüksek ki hissetmedin zaten ilk cmler ağrılı olmuyor fazla ondan anlamams da olabilirsin belki
Birufakanne Melekanne1592 hayir daha gitmedim sancim olmasını bekliyorum ama olacak gibi degil eşim yarin bi gidelim diyo belki gideriz
Melekanne1592 Birufakanne banada doğumun başlamış istersen suni sancı verelim dedi ben istemedim eve geldim yarın tekrar çağırdı bakalım hayırlısı
aysehifa4 Melekanne1592 36 haftalığım doktorum artık erken falan değil doğarsa sıkıntı yapma dedi en fazla 1 hafta gidersin dedi
Melekanne1592 aysehifa4 benimki de erken değil çok şükür 38 hafta oldu yarın gidecem belki suni sancı verirler bu sefer hastaneden göndereceklerini sanmıyorum
aysehifa4 Melekanne1592 aslında doğumun kolay olması için dualar var meryem suresi okuyabilirsiniz hucurat suresi Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Melekanne1592 aysehifa4 meryem suresini bol bol okudum Allah bizim ve bizim gibi bekleyenlerin yardımcısı olsun olmayanlarda nasip etsin inşallah 🤲
Melekanne1592 Reyhan55 2 gündür sırt ağrılarım vardı bugünde lekelenmem olunca hastaneye gittim doktor ultrasondan bakınca bebek baş aşağı dedi açıklığı kontrol etti 3 cm vardı