Hatun123 Merhaba kızlar ben tetenoz aşisinin ilk dozunu oldum ikinci dozunu olamıcam bir sıkıntı olurmu
akovalardan Hatun123 gittiğiniz şehirde ikinci dozunu yaptırın mutlaka .hemşiremiz ilk doz yeterli değil 2.sinide vurmanız lazım dedi ikisini de olduk.
UrasEgeninannesi Hatun123 aşı kartınızı yanınızda götürün yine bulunduğunuz şehirde sağlık ocağından rica edersiniz yaparlar. Tek doz yeterli olmuyor çünkü
Unsalinn_Annesii Hatun123 zaten ilk dozla ikinci doz arasında 4 hafta oluyor illaki yapabilirsiniz gittiğiniz yerdede ama bence en iyisi doktorunuza danışmanız
Rukiye58 Hatun123 bende il dışında sağlık ocağında yaptırdım sıkıntı olmadı aşı kağıdımda yanımda yoktu ama siz mutlaka alın
UrasEgeninannesi Hatun123 tek doz yeterli olmuyor çoğu zaman. Gittiğiniz yer ailenizin yanıdır onların sağlık ocağına durumu anlatın misafir girişi olarak yardımcı olurlar zaten
Akty0753 Hatun123 yaptirman lazim canım gittigin yerdede kartınla rica ettirip yaptirabilirsin tek doz bi işe yaramaz ozamn
Mucizem_mmm Mervenur_kcbs benim doktorum tek doz yeterli 2. Ye gerek yok dedi yengem İstanbul’da ebe onunla konuştum bizde hep tek doz yapıyoruz zaten dedi anlam veremiyorum herkes Farklı söylüyor