MerveYildirim Asliemir dayan o zaman daha cok var , kuzucugu düsun , kucu sayar gibi gunleri sayalim 😂
Bhr MerveYildirim bende 35+2 haftalık oldum sol sağ dönmekten uyuyamıyorum. En sağlıklısı sola yatmak ama sol tarafım çok ağrıyor artık.
MerveYildirim Akin59 Bhr Allah hepimize sabirlar versin kizlar , dofum yaklastikca kipirdamamak , saga sola donmekte daha zor oluyor . Bacaklarim ates gibi yaniyor zaten bide ayni sekilde yatinca yatakta isiniyor sinir oluyorum . Duvara duvara yaklasiyorum 😂😂
Akin59 MerveYildirim 😂 canim bende sola doğru yatiyorum hep ama sol tarafım artık felç oldu arada sagada dönüyorum ama genelde hep sol taraf
Melegimveben MerveYildirim benimde aynı oluyo ya sola doğru yatıyorum ama kemiğim çok ağırmaya başlıyo mecbur sönüyorum sağa doğru bu seferde sağ ağırıyo 🤣🤣
Denizim MerveYildirim ben soluma yatinca bebegim cok tekmeliyor doktoruma soyledim saginada yatabilirsin dedi hem saga hemde tekmelemezse soluma yatiyorum,sirt ustu zaten yatamiyorum benim nefesim kesiliyor sirt ustu yatinca☹Sabah uyaninca dayak yemis gibi heryerim tutulmus uyaniyorum 29+2yim daha 10hafta var nerdeyse🤦♀️
YaseminErol MerveYildirim ağrıya uyuşmaya razıyım ama ben soluma yatınca nefessiz kalıyorum burun deliklerimden biri sürekli kapalı sağa yatınca ancak nefes alabiliyorum. Hamilelikten sonra burun deliklerim iyice küçüldü sesli nefes alıyorum ve geceleri horluyormuşum🙁 sağ tarafa yatmak acaba bebeği etkiler mi
MerveYildirim YaseminErol bende horluyorum , esim yastigimi kaldiriyor biseyler yapiyor uyanayim diye 😂 sag tarafa yatmaktada sorun yok diye duydum ama en iyisi sol tarafa yatmakmis