RukiyeOzdmr Hadi süreçleri hep beraber takip edelim neler yapıyorsunuz. Kese görüldümü kalp atışları duyuldumu? Sohbet edelim 🥰
Koalageliyo RukiyeOzdmr benim 13mayis idi, kese göründü haftaya cuma 3temmuza inşallah randevu alıp tekrar muayene olcam🤩
Ruzgarperisi RukiyeOzdmr son adet 21 Mayıs olsa olurmu. Doktora yarın gidicem insalah guzel haberlerle gelirim. Rabbim.herkesin çocuğunu bagislasin
Bittercikolataa Ay ne güzel tesadüf bizde 17 mayıs son adet tarihi şuan 5+3 bugün doktora gittik fakat cok zor gördü keseyi 😊 Minicik bi kese kalp atislari icin de 2 hafta sonrasına randevu verdi🥰
RukiyeOzdmr Bittercikolataa yaaa bende bugün doktora gittim canım ❤️ 10 gün sonra gel dedi. Belli belirsiz duyarız belki dedi. Kese boyutun kaç çıktı
Yaso12 Bittercikolataa benim 15 Mayıs idi kese salı günü göründü bebis de çok küçük bir şekilde görüldü kalp atışı icin 6 Temmuz 🙏🏼
DaisyMom Bittercikolataa yaa ne kadar guzel bende 17si ama doktor kaç haftalik oldugumu soylemedi bende sormadim 😒 kucukte olsa kese gozuktu 9 temmuza randevum car o zaman benim bebegimde sizinle ayni haftada olabilir mii 😍😍
Bittercikolataa Koalageliyo beklemek cok zor ya :)) Guzel telaslar Rabbim herkese nasip etsin küçücük fasulye gibi bir kese gördük devlete gittim ama doktorun cihazida öldüm beni tutmayin gibiydi 😄 pazartesi özele aldim randevu 6.hafta da olucaz biraz icim rahatlasin istiyorum
RukiyeOzdmr Bittercikolataa ben özele gittim kese 10 dedi. Yeri güzel yerde dedi 10 gün sonra gel dedi ama çok korkuyorum yaaaa
Bittercikolataa RukiyeOzdmr Korkma kuzum kötüyü cagirma miniklerimiz saglicakla gelsinler insaAllah. Benbi delilik yaptim devlete gittim iste kesemin boyutunu dahi söylemedi kan bile almayacakti ben demesem folik asit kullaniyor musun demedi kullan bile demedi bidaha gitmem devlete falan gercekten bazen cok sacmaliyorlar
RukiyeOzdmr Ruzgarperisi hahahah olurrr çok yakın tarihlerimiz 🥰❤️😍😍😍 hadi insallah güzel haberler duyarız hepimiz ❤️❤️❤️
Aydan99 Ruzgarperisi salam men azeribaycanliyim yeni acdim pragrami benimde son adetim 21mays yarin konturola gidecem baklim keseye duwmiwmu Ruzgarperisi
RukiyeOzdmr Ben 16 haziranda evde test yaptım pozitif çıktı 17 sinde sağlık ocağına gittim 340 çıktı beta hcg kızlaar. Bugün de ilk defa kontrole gittim kese miniicik ödeme yapmamam için tekrardan 10 gün içinde gel dedi kalp atışını duyabiliriz dedi doktor
Emineergin RukiyeOzdmr ben de hamile miyim acaba test yapmadım cesaret edip üç gün gecikti ama her an adet olacakmışım gibi ağrı var hafiften bir de dört gün önce pembe çok hafif belli belirsiz bi leke gördüm
RukiyeOzdmr Emineergin ayyyy yap bence benim ağrılarım hala devam ediyor ! Göğüs ağrım karın ağrım sanki adet olacağım. Test yapmalısın bence . Kanama da yerleşme kanaması olabilir yap canım yaa test bize de haber ver 😍🥰🥰🥰🥰
MuratveKubra Emineergin kuzum hamile ilken de regl ağrısı gibi ağrılar oluyor 😉 annem yerleşme ağrısı diyor😇
Emineergin Emineergin arkadaşlar ben evde test yapmıştım silik çıkmıştı bugün hastaneye gittim tahlil sonucu yarın belli olacak doktor ultrasonla baktı ama hiçbir şey göremedi sizce ne olmuştur
Emineergin RukiyeOzdmr Son adet tarihi 24 mayıstı inşallah bakalım kısmet umutlanmayın dedim ama yaşım 35 bu arada inşallah olur 😊😘
Yasemin0728 Benimde son adet 23 Mayıs di ama hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum. Düzensiz olduğu için bı kaç gün daha bekliyom öyle yapayım testi diye düşünüyorum
RukiyeOzdmr Yasemin0728 ay ben pko luyum bazen 30 bazen 40 bazen 1 hafta gecikiyorum düzensizim yine de adet başlangıcından bugüne kadar say 30. Günse yap testi ben öyle yaptım çıktı sonuc
Bittercikolataa Kizlar bulantilariniz falan var mi? Benim göğüs agrisi harici ve sık tuvalete gitme dışında bir sey yok 🙄🥰