edaozdxx Kub-dur evet, 45-50 dk kadar sürdü. 4 fotoğraf, CD ve rapor aldık. Ben yanımda flash bellek götürdüm ona görüntüleri attılar ( rica ettim ) ayrıca 2 tane de video atmıştı ricam üzerine. Her detayı güzelce anlattı. Ben çok memnun kaldım.
May18 gulsahinn93 doc Dr sınan tan yine olsa yine gideri. Hatta esim 1 ay sonra yine gelsek girsek dedi o kadar guzeldı bebegı gormeye doyamadık🤣
Atesays Naylonbranda bende yarın gireceğim de biz gorebiliyoz mu bebeği ve bittikten sonra hemen doktora muayene olunuyormu yoksa sıra alıp beklemek mi gerekiyor
Naylonbranda Atesays benim Dr bana ekranı çevirip göstermedi ama gösteren Dr larada varmış yukarıda biri yazmıştı benim detaylimin saati 13.15 ti ben 13.40 randevu almistim detaylı günüm verildiktikten sonra Dr direk girdim saatim geldiği için Dr çıktı verdi yanında bulunsun dedi
Ikinci-mucize Atesays bana ekranı çevirip herseyini gösterdi canim doktordan doktora değişiyor demekki bu arada kadın doğum acilen giriyorsun randevu yerine sor seni yonlendirirler işin bitincede normal muayene olduğun yere giriş yaptırıp sonucu gösteriyosun doktor çıktı veriyor sana
Atesays Naylonbranda hmm anladım teşekkürler benimde detaylı randevu saati 9.30 da ayriyeten doktor için randevu almadım da siz gitmisiniz bi sorayim dedim 👍 yeni gitmeye başladım şehir hastanesine o yüzden tam olarak bilmiyorum yerlerinide sabah erkenden gideyim de bari saati kaçırmayım😁
Naylonbranda Ikinci-mucize insllah doğrudur canım🙏ben doktora cinsiyette ogrenebilirmiyim dedim baktı erkek dedi ama göstermedi senin yumurtaliklarina kadar gösterdiğine göre görmüştür de söylemiştir diye düşündüm gönlüm ferahladi
Gaye Ikinci-mucize detaylının randevusunu kadın doğum muayenesinden sonra mi aldınız 182 den alınmıyor değil mi ? Birde kaç gün sonraya randevu buldunuz acaba, teşekkürler 😊
Naylonbranda Kadın doğum dokturuna 20+4 gibi gittim ayrıntılı içinde gün al dedi kağıt yazdı sekreterliğe yönlendirdi ordan haftaya uyumlu veriliyo bana 22 haftaya verdi ama bugün arkamdaki bayana 21 haftaya vermiş 21 24 arası deniyor ya
Atesays Ikinci-mucize evet kadin doğum acildenmiş aynen sağolsun ekranı çevirdi gösterdi fotoğrafını da verdi
Ikinci-mucize Atesays ne güzel sana fot vermiş bak benimkide sıkıntı var veremiyorum fot da ciktida dedi ama herseyini gösterdi tek tek
Atesays Ikinci-mucize Hm kötü olmuş teknik ariza vardıysa ondandır belki 👍 yani Evet assagi yukarı herşeyine baktılar 10 15 dakika falan sürmüştür ama fotosunu vermesine ve göstermesine sevindim cidden göstermeyecek diye tahmin ediyordum 😂😂😂
Atesays Naylonbranda cinsiyetiniz nedir değişmez detaylidan sonra :)) bizim erkekti zaten 14 haftada öğrenmiştim , bugünde erkek biliyormuydun dedi evet dedim :))
Gaye Naylonbranda detaylının randevusunu kadın doğum muayenesinden sonra mi aldınız 182 den alınmıyor değil mi ? Birde kaç gün sonraya randevu buldunuz acaba, teşekkürler 😊
Naylonbranda Gaye 20 haftada gitmiştim kadın doğuma detaylı için gün verdi haftaya göre veriyolar 22 haftaliga gün verildi