Mrv0623 Mvlildz hamile misiniz sizde hamile olmasam birkerelik de olsa yerim ama bebeğimi düşünüyorum
Deletedmom95 Mrv0623 vücudun demir alması için ilaca bağlı kalma canım demire ağırlıklı besinler de tüket.
Hannee Mrv0623 ilaç yetersiz geliyor demek ki dozu yükseltilebilir seninde Demir içerikli gidalara yönelmen gerekiyor
Pnrr06 Mrv0623 Canım vücudun da demir eksikliği vardır kesin bende böyle yağmur yağdığı zaman ki toprak kokusu çok hoşuma gidiyordu aldığımız yeşilliklerde ıslak toprak kokusu yıkarken burnuma geldiği zaman çok hoşuma gidiyordu demir eksikliği varmış
Pnrr06 Mrv0623 ayrıca sadece demir değil b vitamini kalsiyum eksikliği bakır cinko eksikliğinden de olur
suhedaaa Mrv0623 benim de canım çekmişti bulamayınca Türk kahvesi yapıp telveyi yiyorum 😬🙊🤫 hor görmeyin anneler 🤭
TugceHakan06 pika sendromuna benziyor. bu kisilerde demir cinko kalskyum eksikliginden dolayi toprak yeme istegi doguyor.
Esraugur2310 Mrv0623 Toprak yeme istediği demir eksikliğinden kaynaklanıyor ve sürekli yaşıyorum o toprağı ağzıma koymadan rahat edemiyorum demir eksikligimi gideriyoruz ama yine de oluyor bende hamilelik olmasa bile sürekli yaşıyorum 🥺
kbrMEVA Canvecansu öyle demeyin bir tanıdığımız vardı demir çekmişti canı taş toprak kum çok varyiyen bu ada şükür toprak yemek istiyor 😂😂😂
Canvecansu kbrMEVA valla ne bileyim ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sigara içmiyorum bıraktım. Evet canım çoook istiyor ama yine de içmiyorum kıyaslanır mı bilemem ama yemesinler canım onlarda okudukça şok geçirdim 😅😅😅😅