MS_Bebek25 Kızlar kaçıncı haftada keseyi ve bebeğin kalp atışını gördünüz .. bizim 6. Haftamız kesemiz 6mm bebek gözükmüyo daha 😔
MeryKCR MS_Bebek25 ben 7. Haftada gördüm bebeği ve kalp atışı geçen ki hamileliğim de 7. Haftada bebek görünmedi boş gebelik geçirdim inşaallah sizinki geç dollenmedir
Tatlisannedilekk MS_Bebek25 6+0da keseyi gördüm 6+4te kalp atışlarını duydum ama her hamilelik her bebek bir olmaz cnm 8.haftasında duyan var kalp atışlarını, inşallah sende duyarsın
Tunazeyneb MS_Bebek25 bende normalde 5+5im bugün sadece keseyi gördü doktor ve ultrasona göre 5+3 sün dedi inşallah birşey yoktur rahat ol
Banu26es MS_Bebek25 6 +4 gibi bebeği görmüştük. 7+4 de kalp atışı duyduk. Geç döllenmeydi. 2 hafta geriden geliyordu . Sağlıklıydı iyidi. 10 haftalıkken pıhtılaşma dolaysıyla kalbi durdu malesef.
Banu26es MS_Bebek25 sonradan 3 ay sonra yine hamile kaldım 6 haftalık düştü. Genrtik testler falan pıhtılaşma çıktı işte. Şimdi 3. Kez hamileyim sulandırıcı iğneler kullanıyorum yine düşük riskim var yatıyorum ilaç içiyorum falan öyle geçiyo bakalım nolcak
Elifymn MS_Bebek25 4+3tü ilk doktora gittiğim de direk kesem göründü 6. Haftanda gel kalp atışına bakalım dedi doktorum o zaman da kalp atışım görülmüştü ama tabi geç döllenme de falan değişiyo
MS_Bebek25 Banu26es inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım rabbim isteyen herkese nasip etsin daha görmedigim bir noktayı seviyorum bide görüp kalp atışını duy ak daha farklıdır 🙏
Alps MS_Bebek25 bende 7+1 oldum. Hala bebeği göremedik. Dr. Bebegin henüz küçük olduğunu söylemişti. Yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun, inşallah ikimizde görebiliriz 🥰
queens 7 haftalıkken gittim ilk bebeğide gördük kalp atışınıda duyduk endişelenmeyin geç döllenme olmuş olabilir 8. Haftaya kadar yolu var