Zilanay Merhabalar. 5 bucuk haftalik hamileyim hafif kanamam var doktor progesteron verdi dusuk olabilirmis ilk ayinda kanamasi olan oldumu hic. Kanama olunca kesin dusukmu olur
UrasEgeninannesi Zilanay kanaması lekelenmesi olmayan oldu mu diye sorsan daha iyi bir soru olur 😅 genelde hamileliğin ilk 3 ayında bu gibi durumlarla çok sık karşılaşılır bebek yeni oluşmaya başladığı ve tutunmaya başladığı için. Bazı durumlarda tetikler. Siz ilacınızı kullanın ağır hiçbirşey yapmayın bol istirahat edin. Cinsel ilşkiye de bir süre ara verin. Rabbim yardımcı olur zaten. Sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
Sheyda Zilanay ama her kanamayla dusuk degıldır benımde basladı ılac kullandım ıkı gun sonra yanı bugun dr gıttıgımde kanama alanı kaybolmustu
momteacher Benim kanama değilde lekelenme olmuştu, progestan fitil kullandım 2 ay ve hep yattım, çok şükür sağlıkla doğdu oğlum, şimdi 2. kardeşe hamileyim🤩 içini ferah tut canım mümkün olduğunca dinlen yat
UrasEgeninannesi Zilanay 14. 15. Haftalara kadar benimde oldu karın kasık ağrısı rahim büyüdükçe bağlarda geriliyor rahim kendine yeni yer edinmeye başlıyor. Çoğu doktor normal der zaten. Ama kanamayla bağlantılı mıdır sizin durumunuz bilemiyorum. Zaten doktorunuz en doğru olanını söyler.Bolca yat dinlen ilk 3 ay çok koru kendini sadece. İlaçlarını da ihmal etme kesinlikle