ozlmnhl Bir yengeç kadını olarak şöyle söyleyeyim. Evlat olarak bir arkadaş olarak iyi olabilir ama kendini çok zorlayan bir burç yengeç. Aşırı hassas, disiplinli, takıntılı olabiliyor. İşkolik olurlar ve bir işi asla yarım bırakmak gibi huyları yoktur. Kendinden çok başkalarını düşünürler. Bir insanın fikirlerini art niyetlerini hissederler yengeçler. Mesela bir çok arkadaşım bana danışır sen bu kişiyi görünce ne hissettin sence ne yapayım diye. Ben kötü diyorsam gerçekten o kişi geç de olsa sıkıntılı bir insan çıkar. Evine bağlı olurlar. İdeal anneler yengeç burçlarından çıkarmış mesela. Benim en çok istediğim şey gamsız olabilmektir mesela. Hep özenirim rahat umursamaz insanlara. Hiç öyle bir insan olamadım. Oğlum da anası gibi yengeç olacak bakalım nasıl ana oğul olacağız. Sürekli salya sümük ağlarız belki 😂Sözüm meclisten dışarı ben aslan kadınlarından pek haz etmem açıkçası. Etrafımdaki aslanlar değişikler. Şimdi düşünüyorum da yani dışardan birisiyle muhabbet etmek istesem yine yengeç olsun isterim. Benim özendiğim gibi rahat ve umursamaz oluyır aslanlar. Yengeç olursa kızın çeker aslan olursa sen ve başkaları çeker tarafını seç 🤭😅 Etrafımda var aslanlar pek sevilen insanlar değiller. Bu belki burçla alakalı değil. Biraz yetiştirilme tarzı biraz da yükselen burçla felan da alakalı olabilir. 🙄🤭