ebrareylul3227 Doğumunuz da serumu kolunuza mı yoksa elinizin üstüne mi taktırdınız hangisinde daha kolaylık oluyor kolda bebeği emzirmek için katlanmak zorunda kalıyoruz serum da sıkıntı Yaşar mıyiz ki onu bilmiyorum çok merak ediyorum
brcaky Benim damarlarım ince olduğu için bu zamana kadar hep el üstünden taktılar emzirme konforu için bişey diyemem ama el üstü ince deri ve kemik üstü olduğu için daha çok acıtıyo
Esraugur2310 Ben el üstünden taktirmistim ama cok acidi ve sismeye baslamisti çıkarttırıp koluma taktırdım kolumda daha cok rahat ettim
Miranmiray Esraugur2310 Peki ıkınorken hani demirleri tutup ıkınıyoruz ya zorlanma olduğu için damar yolun a birşey olmuyormuş acımıyor u ya orası🙄gerçi doğumda sancı acısından el acısını mı düşünücez allahım benimkide soru😂😂😂🤦♀️
Esraugur2310 Miranmiray hayır kolunda onu hissetmiyorsun bile ben doğum aninda sanci çekmedim prenses doğum yaptığım icin ikinma hissi cok oluyordu sadece iki ikinmada doğurdum zaten ama o an kolundaki serumu falam görmüyor gözün hele bide bebis çıktığı an hersey bitiyor onu goreyim diye sabirsizlaniyorsun :)
bsra2626 Ilk tercih hemsireler tarafindan el ustu olur genelde dogum sonrasi emzirirken rahat olsun diye sonraki ihtimal kol icidir