Bsrlmnemr İç çamaşırımda mavi-yeşil gibi bi renk gördüm o renkte mi akıntı gelmiş anlamadım. Çokta şaşırdım başına gelen var mı
KoalasMom Bsrlmnemr Başıma gelmedi canım ama doktorum yeşil renkli akıntı enfeksiyon belirtisi öyle bir şey gördüğünde hemen iletişime geçelim demişti
Bsrlmnemr KoalasMom yeşil gibi de değildi mavi gibiydi çok şaşırdım.. Hiç duymadım daha önce şimdi beyaz iç çamaşırı giydim bekliyorum beyaz da rengini daha net görürüm diye
KoalasMom Bsrlmnemr Normal bir durum değil canım doktora görünmende fayda var enfeksiyon varsa önlem alırsınız bir an önce
Bsrlmnemr kedilervekaranfil doktora gittim canım baktı ayrıntılı olarak iç çamaşırının da rengini gösterdim enfeksiyon var dedi zaten enfeksiyon ile derdim hiç bitmedi benim şimdi gene fitil verdi
Bsrlmnemr KoalasMom enfeksiyon 19. Haftadan beri var bende bitmedi bi türlü gene korkup apar topar gittim doktora fitil verdi şimdi gene
KoalasMom Bsrlmnemr Çok gemiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer ve bidaha tekrarlamaz bol bol su iç 🙏