Deletedmom337 Gunesdrn72 iyide anlamadim kalbi durmus diyosun hemsireler niye kucagina alip ismini verirsin diyolar yasiyomu bebek
Gunesdrn72 Deletedmom337 kızımın kalbî durmuştu. Yanı bian önce doğurayim kendimi toplim diye dediler. İsmini verir defnedersin demek istedi.
Sermec27 Gunesdrn72 biliyor musun niz oğlumuzu kaybettikten sonra benım de eşimin sacları bembeyaz oldu bu oyle zor bir imtihan ki kardeşim Allah yardımcımız olsun 😔🤲
iremgun Gunesdrn72 ruhen iyi olmadığını çok iyi biliyorum aslında fiziksel olarak bir sıkıntın var mı canım? İstediğin zaman yaz lütfen tek başına kalma içine atma hiçbir şeyi. Rabbim sabrını verecektir🙏
Deletedmom337 Gunesdrn72 anladim kuzum basin sagolsun Rabbim kucagini bos birakmasin ben anlamadigim icin sordum kusura bakma
Vijdan Gunesdrn72 ah kuzum rabbim eşine sana sabırlar versin acını dindirecek hiç bir kelime yok birbirinize sarılın sımsıkı geçecek bu günlerde rabbim tez zamanda tekrar sağlıcakla hamile kalıp evlat sahibi olmayı nasip etsin. Meleğin cennette seni bekliyo olucak.. sağlıcakla kal..
aydnesen06 Gunesdrn72 rabbim seninle olsun ben mesajını yeni görüyorum nasıl güzel geçti mi doğum iyi misin şimdi
Gunesdrn72 aydnesen06 benim doğumum benden kaynaklı oldukça zor geçti. 😢 Allah’ım kimseye yaşatmasın.
hulya_1919 Canim bende 22 haftalık bebeğimi kaybetmiştim normal Doğumla şuan tekrar hamileyim 2 ay sonra lütfen üzülme biliyorum çok zor ama ilerdeki bebeğin icin böyle düşün