Eliftmzkrkmz Senizberkan18 ben rüyamda alyans görmüştüm kız anlamına gelir kızın olcak dediler. Birde rüyayıda görmeden önce sürekli kız ismi düşünüyodm hiç erkek düşünmüyodm hissetmiştim yani.
Zeynepli1234 Senizberkan18 eşimde bende en başından beri kız hissettik ilk bebeğimiz öğrendiğimiz an kızımız olacak dedik 15. Haftamda cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde o kadar emindikki kız olacağına hocam bakmaya gerek yok kız eminiz dedik sonra baktı ve tahmininiz doğru bir kız bebeği geliyor dedi 😍
Senizberkan18 Eliftmzkrkmz hımm kız çocuğu olsun istiyorum ama evlat bu sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
yigitalpinannesi40 Hamile kalmadan evvel hep rüyam da erkek bebek doğurduğumu görüyordum ondan başka hep içimden benim oğlum olacak diye bir his geçiyordu doğruymuş 😊
Eliftmzkrkmz Senizberkan18 yani hayırlısı olsun diye dua edin. Allah ne uygun görürse o 🤲🏼 Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
aezgi Ben hep erkek hissediyodum hamile olmadan öncede derdim hep bi gün hamile olursam oğlum olcak diyeee rüyamda 4 5 defa kız bebek gördümmm ondada tersi cıkarmıs 😀😀 ve sonuc aslanım geliyo benimde 🦁💙