34ilayda33 Ben 7 haftalık hamileyim ama halen bebeğimi görmedim ve kasık ağrılarım çok var sizce düşük riski varmııdır
Meriwa 34ilayda33 canm ben 2 ay adet görücek gibi kasık bel göğüs ağrım vardı ama sen bi gir görün için rahat etsin
Aylaninannesi 34ilayda33 düşük riski her gebelikte var her ağrıyı düşüğe yotmayın 8. Haftada duydum bende kalp atısını. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Asrbg Neden gitmediniz henüz doktora 7. Haftadasınız hem kalp atışını duyarlar hem de kan tahlili alırlar . ağrılar normal bence ama gidin doktora
34ilayda33 Asrbg gittim doktara ve 6 hafta 1 günlük hamilesiniz dedi sadece kese göründü kalp atışını duyamadık ve kan tahlili aldılar. İnşallah bir sorun yoktur
34ilayda33 Babyy1S canım gittimde göremedik sadece kanımı aldılar gebesiniz dediler haftaya gelin bakalım dediler devlet hastanelerini biliyosunuz
Poyrazefenin_annesiii Canım hamileligin ilk 3 ayına kadar kasık agrin olur birde hamileliğin son 3 ayında kasik agrin olur. Bir de en son ne zaman gittin doktora
34ilayda33 Poyrazefenin_annesiii perşembe günü gittim bebeğin sadece kesesi göründü kalp atışını falan duymadık doktorun hesaplarına göre 6 hafta 1 günlük çıktı haftaya duyabiliriz kalp atışlarını dedi sizce bir sorun varmıdır.
Caglanuroney 34ilayda33 bence yoktur canım bende 6 haftalık sadece keseyi gördüm 8. haftamda bebekle kalp atışı göründü
Poyrazefenin_annesiii 34ilayda33 yoktur canım içini ferah tut. Bir sorun olsaydı belli olurdu. Bazen geç duyum olabiliyor kalp atışında
Babyy1S 34ilayda33 onceden devlette bi kac kisi içeri aliyorlardı simdi tek tek alıyorlarmış öyle duydum bnde özele gidiyrm 1ay var randevuma iyi bi doktor gelmiş tedbiri alıp bende bu kez develete gidicem yani merak ediyor insan sizde gidin kalbi oluşmuştur hem 😊
34ilayda33 Aylaninannesi amin Allah razı olsun içim rahatladı ben biraz heyecanlı anneyim heralde ilk çocuk olduğu için😆