hafsa2020 Arkadaşlar bu haftalarda kilo aldınz mı göbeği çıkmaya başlayan oldumu ben kilo alıyorm ya halbuki çok aşırı yemediğimi düşünüyorm😐😒
Minikbebek hafsa2020 ben şuan 5 ayligim ama 12 haftalikkende çok belirgindi hamile olduggum cok çıkmıştı gobisim olabilir yani
Merveazra hafsa2020 13+6 yim kilo aldım şimdiden göbekte çok belirgin değil geniş giyince belli olmuyo hatta dar giyince ortaya cikiyo 3 kilo aldım ben hemde ayda bir kilo 😂
deletedmom76 hafsa2020 ben 14 haftadayım henüz kilo almadım ama göbeğim hafif çıktı pantolonun düğmesini kapatınca dar geliyo artık 🙈
Smrk 13+5 teyim yemek yedikten sonra hele göbeğim davul gibi oluyo gerçi bu ara iştahımda arttı gece 1de uyanıp bişeyler atıştırdığım oluyo 🙊😂
hafsa2020 Smrk iştahım benimde açık ya mide bulantısı yaşadım ama kusmadım hiç ondanda yememden kesmedim 🙈🙈
Minikbebek hafsa2020 ben 60 kilo ile hamile kaldım her ay 1 kilo aldım şuan 20 haftaligiz 5 ayda 5 kilo aldım
Smrk hafsa2020 benimde öyle oldu hep bi kaç kere kustum sadece ama hep ayran içiyodum bulantımı alsın diye o zaman da yiğodum hep ama bu 1-2 haftadır tutamıyorum kendimi hiç ağzım boş durmuyo 😂
FundaMuminCoskun Bende 13+1 im yarım kılo gbı bısey almısım ama elbıse gydgımde gobegımın cıktgını farkettım normalde evde farketmemıstım ama artık cıktı bıraz 😍
FundaMuminCoskun hafsa2020 hepımız enınde sonunda alcaz zaten kılo ne kadar dıkkt etsekte alıyoruz cnku ıstahımız cok acık hep yıyoruz 😀
HlyaZengin 15 haftalık olduk göbeğim baya çıktı hemde birden bire son 4 günde anlayamadım. İlk gebeliğimde 6 ıncı ayımda çıkmıştı kiloma korkudan bakamıyorum kusmalar bitti iştahımın maşallahı var 😂