sukayhanacar asligkts multivatimin kullanıyodum doktorum yeni bu ilaca geçirdi ve sabah kullanma yan etkilerini yaşayabilirsin kesinlikle akşam yatmadan önce iç dedi
Dunyam28 asligkts Ben aylardır kullanıyorum bende hicbir yan etkisi olmadı, akşam yemeklerinden 2 saat sonra alıyorum yatmaya yakin
asligkts Cemrenur inşallah bende de ishal yapar mide bulantısı yapmaz umarım güzel anlaşırız bu ilaçla 😂
Unsalinn_Annesii asligkts canım bünyeden bünyeye fark var ilk kullanmaya başladığımda bendede yaptı kabızlık ama şimdi yok öyle bir sorunum mide bulantısı hiç yaşamadım 3. Kutumu içiyorum doktorun verdiyse iç canım etki etsede normal şeyler bunlar hamilelikte oluyor malesef
asligkts Unsalinn_Annesii evet oluyor ama çok kasılma yaşıyorum mide bulantılarında ben o yüzden bulantı diyince ağlayasım geliyor
Simge861 Ben de yemeklerden iki saat sonra alıyorum söylediğiniz şikayetler olmuyor ama ilk kullanmaya başladığım zaman sabah aç karınla bir kere almıştım o zaman midemi çok bulandırmıştı
asligkts Simge861 ben gece içerim sanırım aç karnıma içtiğimde midem yine bulanır mide bulantılarıyla başım dertte
sympapatya asligkts Ben sabahları aç karnına içiyorum. İlk zamanlar kabızlık yaptı ama sonra geçti 3.kutuyu kullanıyorum şuan bir sorunum yok şükür 🤗
sympapatya asligkts birde içtikten 1 saate kadar sut ve süt ürünleri, çay kahve kullanmaman gerek emilimini engellediği için bilgin olsun. Belki o yüzden mide bulantısı vs yapıyordur.
asligkts sympapatya yok gerekirse hiç birşey içmem yeter ki çocuğa yarasın zaten 5 gibi akşam yemeği yiyoruz 7 gibi meyve sonra hiç bişey yemiyorum çay kahve de içiyorum zaten
Nilaykirikbas5516 asligkts canım ben kaç aydır kullanıyorum ne kabız ne bulantı yaptı bende doktor Zaten ac karnına kullan dedi ondan iki saat önce yada sonra süt süt ürünleri tüketme mide bulantısı yapar dedi ama bende hid bisey yapmıyor
asligkts Nilaykirikbas5516 senin bünye sanırım sağlam mis gibi valla benim öyle değil midem hemen bulanıyo artık bulantı diyince ağlayasım geliyo
Nilaykirikbas5516 asligkts yok ya çok şükür gerek hamileliigin ilk basında gerek şimdi en ufak bulantim olmadi