DefneninLiya Kızlar yine regl oldum 😔evleneli 4 yıl oldu son bir sene çocuk düşünüyoruz. Doğal yöntemleri denemek istiyorum o da olmazsa tüp bebek ya da başka bir tedavi hiçbir sorunumuz yok çok şükür sebepsiz olmuyor yorumlarını bekliyorum 🧡🧡
Slna DefneninLiya hic biri canım. Ben de 7 aylik denemenin sonunda hep acaba dedim. O ay artik hastaneye gidecektim randevu bile almistim. Gidecegim gun adet olmadigimk farkedince test yaptım o cift cizgiyi gördüm. Ovulasyon testi dene
Mimarhanim DefneninLiya ovulasyon testi kullanın ama o şekilde hamile kalamayanlar da oluyor bazen. Ama aralarında çakşır kökü suyu faydalı diye duymuştum. Stresle alakalıdır ama kafaniza takmayın eşinde sende. Oluruna bırakınca Allah’ta nasip ettiyse oluyor. Ama ovulasyon testi kullan o arada çakşır kökü suyunu da kullanmanda zarar gelmez canim 🙏🏻
DefneninLiya Mimarhanim ovulasyon kullandım cnm ama olmadı. Soğan kürü faydalı oluyor demişlerdi ama bilmiyorum 🤷♀️
Slna DefneninLiya yumurtlama oncesi yumurtlama catlama ve ertesi 4 gun boyunca tani totalde 1 hafta boyunca her günü degerlendir. Sana tavsiyem
Nil-Beyza DefneninLiya canım adet düzensizliğin enfeksiyon gibi bir şikayetin yoksa yapma derim çünkü hormon dengeni etkileyebilir. Ben yaptım evet etkili oldu belki ama ikinci adetim gecikti geÇ oldum o yüzden bir sıkıntınız yoksa denemenizi tavstie etmem
Mimarhanim DefneninLiya soğan kürü adet düzenleyici etkisi oluyor sanırım. Ama aktara gidersen çakşır kökü suyunu çocuk isteyenlerin aldığını söylüyor. Yine araştır sen canım.