Baharbal ipekcim benimde öyle oluyor devamlı akıntım var gibi oluyordu bakıyorum hiç bişey yok benden korkuyorum erken olacak diye alt tarafımda çok ağrı oluyor
Saglikanne Cahit_sevim Himm benim ilki kızdı çok rahattı bu erkek çok zorluyor beni sıkıştırıyor acaba dedim.sizinkide ondan mı ama sizin demiriniz falan düşmüş olabilir bir değerlerinize baktırın isterseniz
SeHer1909 Cahit_sevim özel mesajlaşmayı biliyorum da takip de mi varmış ki 😀 öğrendiysen yazsana bana Gönderi takibini biliyorum da
Cahit_sevim SeHer1909 ben bi bilsem sanada soylerim ama bende bilmiyom😂😂😂 cok sinir oldum yukledigimden beri bulmaya calisiyom yok bulamadim sen bulursan bana soyle😁😁😁
SeHer1909 Cahit_sevim tamam 😀😀 ama evet burda bi tyfa var kanka olmuşlar ben de olcam da kim kimdi unutuyorum 😀
Cahit_sevim SeHer1909 benden ondan istiyom tatlim😄😄 ama senin demen gibi bende karistiriyom napcaz kimse akilda vermiyo🤔🤔
Duygu_pb Cahit_sevim Demir eksikligi olmasin tahlillerin yinelendi mi benim 20 den itibaren Demir takviyesi alman gerekti
mermaid-nm Cahit_sevim aman öyle şeyler yapmayın evde doğum falan yabancı bir ünlüyü okumuştum geçen ay evde doğum yapan Allah korusun talihsizlikler yaşanabiliyor ben çok etkilendim siz de riske atmayın