720berra- Saranur Ahsen kız ismi deniz gibi bazı isimler iki cinsiyete de yakışıyor ama Ahsen erkeğe komik olur bence koymayın yazık ilerde sıkıntı çeker
Mihrimah41 Saranur ahsen koyma ya yazık çocuğa hep dalga geçerler ve hep karıştırılır iş hayatında filanda
Koylu_guzeli Ecesuben ahsen anlam olarakta guzel bir isim hem erkek icin kullaniliyor hem kiz lar icin
Ecesuben Koylu_guzeli anladım ilk defa duyuyorum erkeğe de konulduğu ama bana göre tam bir kız ismi 😊
Koylu_guzeli Ecesuben evet genelde konulmuyor ama internetten bakarsaniz erkek ismi diyede geciyor ben olsam bende koymam ogluma acikcasi😄
Didi6 Aslında Ahsen, Deniz gibi hem erkek hem kız ismi değil. Sadece erkek ismi. En güzel erkek demek Ahsen çünkü… 😄 Bizim kız ismi olarak kullanmamız tamamen yanlış yani.
720berra- Didi6 Ahsen hem kıza hem erkeğe olur demedim. Deniz gibi bazı isimler hem Kıza hem erkeğe olur ama Ahsen öyle değil dedim.bi ismin anlamı kadar söylenişi de önemli Ahseni erkekte duymadım ve yakıştıramadım zaten kime sorsalar aynı şekilde düşünecektir.
Gldn7 Saranur ikiside güzel degil be bacım baska isimmi kalmadı yiğit Ömer hamza gibi güzel isimler var bnce baska isimler bak
Saranur Doğrusunuz :) babasınn bulduğu isimler bnde olmaz dedim de belki bu sayede daha iyi olmayacağını anlar😁
sevara Biz daha cinsiyetini öğrenemedik ama erkek olursa Aziz koymayı düşünüyoruz. İki annemiz istedi:)