muallim6anne Kızlar on gündür bebeği sağ tarafimda hissediyorum , sağ tarafım şişkin, sol tarafım normal , kımıldıyor, bu yuzden de sirtimin sağ taraf-ı ağrıyor. Erkek tek tarafa yatar diyor annem doğru mu yasayan var mı kız bebek gezermiş??
MutluAnnnecik muallim6anne ben doktoruma sormuştum bebek sağda mi solda mi diye öyle birşey yok bebek ortada durur dedi 🤷♀️
Meral-5866 muallim6anne hiç öle Bi durum yok. Benimki erkek her yeri baştan aşagıya kullanıyor canı nereyi isterse kımıl kımıl hareket ediyor 🤣ben ona ayak uyduruyorum
Sebi9590 muallim6anne bana da erkek dediler ama bütün alanı kullanıyo maşallah😂 oyle bi sey oldugunu dusunmuyorum açikcasi😕
Kalbim3 muallim6anne evet bende böyle bişey duydum belki rabbimin sebeplerinden biridir bilemeyiz olabilir olmaz diye bişey yok🙃 iki kızım oldu hiç anlamazdım hangi tarafta diye
Kalbim3 muallim6anne ama şöyle bişey var sağ yumurtalık erkek sol kız diye aslında bu sekilde tuttuğunda zaten bebek büyüdüköe yerinde durmaz mantıken tabi hangi tarafta tuttuğunu kimse bilemez
derya39ege muallim6anne Genelleme doğru mudur bilmiyorum ama benim oğlum da sağ tarafı seviyor hep sağda.
Vhdeucr42 Bende 30 haftalığım solda hissediyorum bende tekmeler hep ordaydı şuan dolanıyor her iki taraftada hissediliyor
Tatlisannedilekk muallim6anne benim oğlumda genelde sağımda oluyor, gerçi bu aralar her yerde kıpır kıpır🤭😀
AybarsMomy muallim6anne benimde erkek hareket ettiğinde heryerde hareket ediyor geziniyor ama hareket etmediğinde sağda toplanır benimde genelde. Ağırlığı orda hissediyorum hep☺️
Papatyali muallim6anne kızım hep sağdaydı hiç değişmedi orda kımıl kımıl ederdi şimdi erkek dedi bu tan göbeğimin altında ortada gibi yani orda da oynuyo bazen az az hissediyorum 🤗 ben şöyle düşünüyorum hamileliğim çok Farklı geçti aşermem bi de et aşeriyorum hep genelde et aşerince erkek oluyor deniyor tabi Allah bilir 😊