Um07 Görümcem dedi ki aklım takıldı ben 3 aydan sonra gayet iyi hissetim dedi biraz zaman geçtikten sonra da ayaklarının nerde olduğunu kafasının nerde olduğunu hissederdim dedim ben ise 24 haftaliktan gün aldım hareket ediyor karnım oynuyor görüyorum ama ayak veya kafa nasıl ayırt edilir ki bu hafta da 30 haftadan sonra tam olarak belli olmaz mı senin bebek çok sakin dedi o zaman görümcem kafam karıştı 💁♀️
DidemYldrm Um07 iç karnım aşırı derece de geniş 6 aylık hamileyim gören 2 aylık mı diyor ama sonuç ayaklarını tutucam neredeyse onunla bir alakası yok canım
NeslihanPiaAbac Um07 35haftalığız hareketlerini hissediyorum dışardan da net görünüyor ama neresi nerede ayırt edemiyorum.
1987gokce Um07 bende 24 haftaligim canım göbeğim de çok çıkmadı 3 aylık gibi duruyo şuanda ama bende anlamıyorum ayaklarını kafasını çok zor yani 😑 hareketlerini hissediyorsan takılma kimsenin dediğine.
Denizim Um07 valla ben ayirt edebiliyorum uzun zamandir ultrasondada gordum basi hep sol tatafimda ama ayaklari bazen sagimda bazen kasiklarima dogru hissediyorum yerini genis oldugu icin ,kafasinin oldugu tarafta yatinca sertlik hissediyorum,29+1haftaligim
Um07 DidemYldrm Hadi yaa ne kadar güzel ama ben o derece hissetmiyorum işte sadece karnım oynuyor onu görüyorum 🤗🤗
Um07 NeslihanPiaAbac Bende işte kendimden için ayırt etmek erken dedim de görümcem yoo ben hissederdim dedi acaba bende mi sorun var dedim kendi kendime 💁♀️
NeslihanPiaAbac Um07 yani bunda sorun edecek hiçbirşey yok o ayıt edebilmiş siz edememişsiniz çok normal.Sağlıklı olsunlarda ayakları nerde poposu nerde hiç önemsemiyorum ben.Bugün az harekwt etti panik oldum.
Fatmafatma 26 haftalik gebeyim bende hic ayrt edemiyorum neresi ne diye biraz buyuyunce ederim insallh
Um07 DidemYldrm Ay ne güzel yaa böyle şeyleri duyunca inanın çok mutlu oluyorum evlatlarımız hep böyle olsun sağlıklı olsun inşallah meleklerimiz allahın izniyle kucağımiza almayı da nasip etsin rabbim inşallah 🙏🙏🙏
Um07 NeslihanPiaAbac Yaaaaa hi sormayın bende 5 gün boyunca çok çok az hareket etti çok korktum dün ise çok şükür hareketleri çoğaldı çok mutlu oldum yaaa evet sağlıklı olsunlar o dahada çok önemli ama işte biraz takıntılı biriyim yaa bu çok kötü işte 💁♀️
Um07 1987gokce Aynen öyle canım haklısın bende kilolu şekilde hamile kaldım ve şuan da sanki 7 aylık gibiyim 🤔🤗
Bademgzlm Um07 canım o hamilelikten hamileliğe bile farkediyo karın genişliğiyle alakalı değil ben ilk hamileliğimde kızımda kafasını ayaklarını elimle tutardım resmen burası kafası ayakları derdim hep kızım hep makat duruşuydu.şimdi ikinci hamileliğim 29 haftalığım bunda pek bilemiyorum daha başı aşağıya dönük orasınu biliyorum ama şurası tam olarak başı veya ayakları diyemiyorum ama biraz daha büyüyünce daha çok belli olur belki ama kızımdyeken bu haftalarda falan bilirdim her yerini😑
Nur Um07 canım benim iç karnımda genişmiş 8 aylık hamileyim ama 5-6 aylık gibi görünüyor beneğim çok hareketlş maşAllah ama ne neresi hissedemiyorum 33+2. Haftamızdayız. Bence alakası yok canını sıkma tek hissettiğim sey doğum pozisyonunda ve kafası vajinamda yaramazlık yapıp duruyor 🤦🏻♀️😂
Nur Um07 en son geçen gün başı doğum pozisyonundayken elini ve ayağını yemeye çalısıyordu. Haftasına göre boyu uzun 48 cm suan normalde 44-45 cm olması gerekiyormus doktorum maşAllah boyundan çok kilosu var dedi ama dediğim gibi hissedebildiğim tek sey kafası o da malum yerde (: