Kanatlarimvarruhumda Uzun süredir bevek arabası araştırıyorum.. özellik-fiyat-hafiflik olarak yoyko city bevek arabası hoşuma gitti. Ancak yoyko ürünleri hiç bir mağazada yok.. yani gidip inceleyemiyoruz. Ben de buradan sorayım dedim. Sadece internetten hepsi burada dan alına bilinşyor.. Görmeden incelemeden almak da istemiyorum. Kullanan anneler varsa şütfen yaza bilir mi. Diper traver sistemlere göre daha hafif yazıyor açıklamalarında … ve ufak da olsa çok şey düşünülmüş arabada. Port bebe si genişmiş mesela.. [lütfen bir fikir verir misiniz.. fiyatı da 1300tl civarı.
Aydanaydn Kanatlarimvarruhumda ben aldım ama hantal geldi bana hayalimdeki araba değilmiş daha küçük bekliyordum açıkçası . E bebek baby plus bebek arabası varya ona çok benziyor
Aydanaydn Kanatlarimvarruhumda kendim minyonum o yüzden daha minik araba iatiyordum bana büyük geldi yani
1994ozg Kanatlarimvarruhumda 1300tl mi ben yoyko 3bine gördüm hep🤔 mağazalarda olmadığı için vazgeçtim yoyko ve huggy egg beğenmiştim :(
Kanatlarimvarruhumda Meriwa 8.8 kg yazıyor açıklamasında.. Ben de zaten hafif olması sebebiyle tercih ederim.
YagmurZ Ben aldim trendyoldan, trendyolun iadesi kolay oldugu icin nolur nolmaz diye emin ol gorundugu gibi hatta daha guzel geliyo o konuda icin rahat olsun. Agirligi da 8.8 kgdi sanirim cogu travela gore hafif ama daha kullanmadim
Kanatlarimvarruhumda YagmurZ yağmur hanım tşk ederim bilgilendşrme için. Sürüşü nasıl hantal mı. Yani diper markalara göre hafif galiba ama sürüşü daha kolay mı zor mu.. diğer traver sistemleri sürfüyseniz mağazalarda bi kıyas yapar mısınız?
Kanatlarimvarruhumda Aydanaydn baby plus dan daha hafif olması gerek açıklamaya göre.. ama siz kullandıysanız sürüşü mü hantal yoksa ağırlı ğı mı..
YagmurZ Kanatlarimvarruhumda rica ederim evin icinde surebildim kayip gidiyo sanki araba rahat geldi bana :) ama daha dogum yapmadim dedigim gibi disarda nasil olur bilemem rahat gibi. Tekerlekleri cok rahat cikarilip takiliyo kolay katlaniyo simdilik bi sıkıntı yok gibi
Aydanaydn Kanatlarimvarruhumda ağırlığımı tam bilmiyorum ben kaldırmadım hiç daha hamileym ağır kaldırmayım diye 🙈ama o ldr büyüklüğü var görünüşü öyle görünüyor
yasemin535 Kanatlarimvarruhumda Bizde henüz kullanmadık 7. Ayımda almıştık o zaman tek başıma kaldırıp kapatabilmiştim. Tüm travel sistemler gibi büyük ama mağazalarda baktığım bi kaç arabaya kıyasla küçük geldi bize. Eğer arabanız varsa bi bebek arabasına 3 4 bin vermek bana mantıksız geliyor yani fiyat performans açısından tercih edilebilir.
Migrenli_ Kanatlarimvarruhumda merhaba ben de aldım Hepsiburada dan. Göründüğü gibi geldi çok ağır da değil. Evde sürdük kayıp gidiyor dışarıda henüz kullanmadık ama. Gözüktüğü gibi çok güzel geldi öneririm
Kanatlarimvarruhumda Tşk ederim verdiğiniz bilgiler için. Az para vermiyoruz ki alcaz uzun süre kullanacağız inşallah.. yine de içimde kuşku var .. Ama fiyat ferformans açısından yoyko city iyi gibi.. ama keşke bir kaç ay kullanan bi anne bize yol gösterseydi..