Ftm_bkdmr Günaydın herkese. 26 haftalık hamileyim yatıp kalktığımda ayaklarımda bir şişlik üstüne bastığımda ağrı oluyor. Sanki böyle şiş şiş gibiyim. Bir de çok yanma oluyor. Sizde de oluyor mu?
Kubra_ksk Ftm_bkdmr bende çekiyorum yaz başladığından beri ayaklarım şiş eşimin ayakkabılarını falan giyiyorum evdede sürekli yukarı uzatıyorum öyle geçiyor anca sıcaktan dolayı böyleymiş
DeReNAsYa Haftamdayim ayni sıkntı bendede var ayaklarimi uzatmazsam ve ayakta cok durursam sisiyolar yanmayi zaten hic soylemiyorum bile sabah kalktigmda sanki gece boyunca yurumusum gibi basamiyorum ustune 😭
LeylaEce Şiş yok fakat ağrı ve yanma var bende de yürüyüş yaptığımda ağrı artıyor. Ben çözümü akşamları suya koymakta buldum hem yanmasını alıyor hem de ağrıya iyi geliyor rahatlıyorum
Papatyagelin Ftm_bkdmr bol bol yürümeye çalış canım bide ayağını sarkıtarak oturma su çok tüket bide sıcaklar başladı şişler daha çok olur .
Mervee09 Ftm_bkdmr bende aynı şeyleri yasıyorm malesef 28 haftalığım doktor kan seviyen düşmüş dedi kan ilacları biraz fayda etti ama ayakta çok kalınca şişiyo yada sallarsam uzun süre bide sabah kalkınca üstüne basamıyorm
TugceBahadir Ftm_bkdmr yatmadan önce bi 15 dk ayaklarını yukarı dikin tansiyon rahatsızlığınız olabilir mi çünkü oda şişiriyor