Betuldefnem Merhabalar🌸 22+3 haftalık oldum 2-3 gün önce baldırımda bir kramp girdi o olduktan beri baldırım çok ağrıtıyor topallıyorum çok fena ağrıyor neden acaba ne iyi gelir ?
BusraGS Betuldefnem magnezyum eksikliği diye biliyorum bende yaşadım bi kaç defa günde 1 maden suyu ve muz iyi geliyo
Tugce1803 Betuldefnem Senin haftanda normalmiş benim 8 haftalıkken başladı doktor doğuma kadar çekeceksin yapcak bişey yok dedi
Minigmz1 Bu haftalarda normal diyor doktorlar canım bende 26. Haftamdayım sabahları yatakta bi anda kasılıp kalıyorum geçmesini bekliyorum günlük 1 tane soda tüketmeye calıs birde magnezyum desteği öneriyor doktorlar genelde
Betuldefnem Minigmz1 magnezyum desteği verdi ağrı olunca iç dedi öyle bir işe yaramadı eczanede günde 1 tane almalısın dedi sodayı içiyordum ama midem bulandı bir süreden sonra meyvelisini denesem olur mu ve bacağımdaki ağrı varis olabilir mi herkes öyle söylüyor iç baldırıma dokununca bir yere vurmuşcasına ağrı var
Betuldefnem BusraGS magnezyum için bir ilacım var suda eritip içiliyor onu kullanayım düzenli o halde çok teşekkür ederim