01rabiahmet Arkadaşlar mide ekşimem ne yaptıysam geçmiyor sürekli yanıyor resmen boğazıma kadar yanıyor dayanamıyorum artık 30 haftalığım şuan. Bir yakınımız önerisine göre Gaviscon adında bir ilaç varmış kullanan ve faydasını kesinlikle gören var mı???
MinikKoalaninAnnesi 01rabiahmet bende de ayni durum söz konusuydu. Rennine adinda hapı verdi doktorum. Kullaniyodum ama pek faydasini gormedim. Salatalik,yogurt ve süt tuketiyordm birazda olsa faydasini gordum. Deneyebilrsin sende☺
Esraugur2310 01rabiahmet Gaviscon mükemmel bir ilaç evet tadi berbat zor içiyorsun ama anında kesiyor mide yanmasını ilk hamileligim de son aylarda tam 4 sise bitirmiştim o ilac sayesinde uyuyabiliyordum geceleri doktorum almami söylemisti doktoruna sorup sende kullanabilirsin
Mimarhanim 01rabiahmet canım ben hamileliğin 10.haftasindan beri kullanıyorum nerdeyse. Doktorum söyledi gaviscon surubunu hatta onun “gaviscon double action” gibi bir ismi olan daha etkilisi var. Onu kullaniyorum. Günde en fazla üç kaşık olacak şekilde kullananilirsin dedi doktor. Hatta bulamadığım oldu korona sürecinde “yurtdışından geldiği için bitti stoklar yenisi gelmiyor dediler” o zaman da doktor gaviscon muadili şurupları kullanmaya devam et dedi
01rabiahmet MinikKoalaninAnnesi soda süt elma kekik kimyon hatta kırmızı mercimek ne yediysem içtiysem fayda etmedi deli ediyor beni 😔😔
01rabiahmet Esraugur2310 evet çok önerdi çevremdekiler ama bir türlü güvenip alamadım doktoruma yazdım artık ama hala cevap alamadım