Mirammm 19+1 haftalık hamileyim 2. Hamileliğim bebeğim çok haraketli değil 16 haftalıkken daha çok tekme atıyodu şimdi günlerce atmıyor bazen çok hafif tekme atıyor bu normal mi sizce?
Alisa_ Mirammm Evet cok normal) Ben 20ci haftada hiss etmeye basladim minik minik tekmelerini) bazi zamanlar az haraketli oluyo) zaten 21-22ci haftadan sonra basliyo gun icerisinde tekmesinin cogalmasi)
Bahriye06 Mirammm benim 4.gebeliğim çok erken haftalarda hissettim sonra durdu 18+3 de başladı hergün hissettim bugün 19+5 oldum hiç hissetmedim oysaki sabahın erken saatlerinde başlardı hareketi sağlık ocağınamı gitsem diye düşünüyorum
drkgrss Mirammm ben 33 haftalığım ve hala hissetmedğim Zaman oluyor çok hareketli değil , doktora söyledim normal bu yapısal , sakin bir bebeğin var dedi hiç korkmayın bence
rodin123 Mirammm aslında ikinci hamileliğiniz bilmeniz lazım ama son 3 ay da tekme atmıyorsa sıkıntı dediğiniz aylarda sürekli hareketlerini duyacaksınız diye birsey yok
drkgrss 67380ipek bende hissetmiyordum 24. Haftaya kadar normal dediler baya geç hissettim herkesin aynı olmuyor
Emine_66 2 gebeliğim Bende 18 haftalık oldum Bugün 17+4 hareketlerini hissetmeye başladım karnımı gerer gibiydim Bugün sabah kalktığımdan beri hiç hissetmedim panik oluyorum
buseyusuf27 Mirammm normal cnm korkma benmde 18+4 bi kac gün önce hıc durmuyordu yemk yerken flan balık oynuyor sankı ıcmde 😁 sonra bazen tekme atıyordu smdi ıkı gündür uykuda prenses guzellık uykusumu nedır dün ultrason vardı detaylı uyanmadı hıc goremedk yuzunü de halıyle 30 hafta bıdaha gdcz 😁