Birkucukprens 39+0 bugun ve adet olcakmışım gbi bir Ağrı var karnımda kasıklarımda düzenli gelip gitmiyor hep agrı var doğum böyle başlar mı 😣
Aslalby Birkucukprens dakika tut canım bende pek anlamıyorum postun gözüksün diye yorum yaptım şiddeti artıyorsa gerçek sancı olabilir
derya39ege Birkucukprens Canım ben daha doğum yapmadım sancı bilmiyorum ama okuduklarıma göre seninki doğum sancısına benziyor. Doktor bana sancıların 5 10 dk da bire düştüğünde gelin acilden girişinizi yapın aramana bile gerek yok dedi. 39+3 üm bekliyorum. Senin sürekliymis. Ben olsam sabahı beklemeyip toplanıp giderdim. Allah yardımcınız olsun😍
Birkucukprens Aslalby dakika tutsam bile çok sık neredeyse aralıksız adet olucam gbi anlayamıyorum gerçek mi yalancı mı 😕
Bahar24 Birkucukprens çok sık ise doğumun baslamis olabilir gitgide siddetlenecek ağrı önce adet sancısı ile başlıyor zaman ilerledikce artıyor belli eder kendini takip et yinede sağlıkla kucağına alırsın insallah bende sanci bekliyorum ama tık yok 40+2 olduk şuan bile dua ediyorum🙏
Birkucukprens Bahar24 hayırlısıyla kolaylıkla doğumumuz gerçekleşsin inşallah ❤️ Bebek te hareketli anlamıyorum ben ne olduğunu ilk doğumum olacak sabah doktor kontrolüm var bakalım
Bahar24 Birkucukprens insallah cnm insallah bende zaman aşımından korkuyorum doktor suni ile baslatmak istiyor ben istemiyorum kendi sancumla dogurmak istiyorum ikisini yasadim çünkü bakalim ne olacak merakla bekliyorum bende senin sancin gecmiyorsq doğum baslamis olabilir benimkide hareketlendi simdi huyu deyil bu saatte o oynadikca ben tuvalet oda arasi mekik dokuyorum bakalim ne olacak ne güzel sancın başladı iste dua et rabbim kolay doğum nasip etsin insallah🥰🤍
Birkucukprens derya39ege Aslalby çok hafif sancı var açılma yumuşama hiç bir başka belirti yok son haftanın içerisindeyim doktorumla konuşup sezeryan kararı verdik bebek iri çünki beklersem sıkıntı olabilir dedi doktor dua edin 🤲🏻
Fatma_40 Doğum sancısı ağrısı önce hafif ama devamlı olan ağrıyla başlar. Kaşıklar sonra bel be sırt ağrısıyla beraber şiddetlenir. Kasılmalar çoğaldıysa ve ağrı hala devam ediyorsa doğuma az kalmış demektir. Sırt bel ağrın var mı canım?