Merhaba anneler 😊
doğum hikayemi paylaşmak istedim tüm gerçekliğiyle çünkü buradayken doğum hikayelerini okuduğumLa alakasız bir doğum oldu öncelikle 39 haftalık iken doktorum 40 a kadar sancın. Gelmezse fitil verip öyle açılmanı sağlicaz beklemicez cocugun kendi gelmesini dedi normal de bakıyorum 42 kadar bekleyen var ama dokturum sorumluluk kabul etmek istemedi galiba Çatı muanesini sorduğum da doğum başladığın da yapıyoruz şimdi yapsam korkudan normal doğum istemezsin dedi kendi kendime ne kadar zor olabilir ki diyorum 😂 eve geldiğim de temizlik yapmaya başladım yerleri sildim cam sildim çocuğun geleceği yok cuma günü yürüyüşe çıkardı eşim cumartesi de yasak vardı son kere hava alayım dedim cumayı cumartesiye bağlayan gece 1 buçuk gibi yatağıma yattım pıt diye bir ses geldi ve o an da suyum geldi ben de bekliyordum ki ağrım sızım olacak ondan sonra suyum gelecek ama öyle olmadı Duşa girdim vücudumu yıkadım bana kalsa evde biraz sancımın gelmesini beklemekti ama annemle eşim panik oldu onları ben sakinleştirdim 🤦🏽♀️ Doktorumu aradık ebe muane etsin gidin dedi hastaneye gittik doğum haneye aldılar ben ameliyat yerleri gibi bi yer sanıyorum ama normal o da gibi çatala yatırdılar o andan sonra olan oldu 😂 doktorun korkarsın normal istemezsin dediği lafı anladım 2 cm açılma var dedi doktorumu aradı bilgilendirdi gelip sordular kendi doktorunu istiyormusun diye evet dedim +500 ücret aldılar hemen lavman yapıldı Onun arkasına suni sancı verdiler lavmanın etkisiyle tuvalete gittim o ara eşim annen geldi doğum hanede bir tek ben olduğum için ikisini de almışlar eşime anneme beni sezeryana alsınlar ben yapamicam dedim ağlıyorum tabi o ara da 😂😂 tuvaletten çıktım açılmama baktılar 6 7 cm olmuş doktor da sabahı bulur açılma diye tahmin ediyormuş doktorum geldi sürekli ellerini çatı muanesi gibi sokup suları boşaltmaya çalışıyorlar çocuğun kafası yukardaymıs beklicez dediler ben artık kafayı yedim ölüyorum galiba dedim yürüyüş yaptırıyorlar küçücük odanın için de sancı gelince oturuyorsun olduğun yere çömeliyorsun yani ıkınıyorsun catıya aldılar doktora bağırıp çağırdım sagolsunlar kahrımı cektiler bebeğin kafası yukarda belki normal doğmicak bu agrıları boşuna cekiyorum doğmazsa ben size sorarım falan dedim 😂😂 doktorda naparsan yap bu kadar açılman var seni sezeryana almicam sana bu kötülüğü yapmicam dedi ben arttık besmele çekmeye başladım dua etmeye başladım eşim yanm da ona sataşmaya başladım sezeryana almıyorlar diye doktor geldi hadi başlayalım doğuma dedi ıkın dedi ıkınıyorum yetmiyor sancıyı arttırdı sancı geldikçe ıkın dedi gene yapamıyorum yukardan destek çağırın dedi çocuk dokturu da gelsin dedi ne diyor anlamıyorum ne desteği derken karnıma gelen insanlar üstten bastırmaya başladı 4 Kişilerdi galiba 😂 bana kalsa çocuğu doğuramazdım bi ara doğum anın da bayılmışım doktor tokatlıyordu beni 😂 yavrum doğdu karnıma doğru koydular o an bütün agrılarım gitti 3.40 da dünyaya geldi çok şükür herseye rağmen iyi ki normal doğum yapmışım diyorum 1 hafta dikiş agrım oldu aşırı değil tabi ki karnım da agrı oldu bastırdıkları için sonra geçti ilk gün yerimden kalka bildim çocuğumla ilgilene bildim eşim bir daha doğum yaparsan asla normal yaptırmam diyor 😂 adamın da psikolojisini bozdum siz siz olun eşlerinizi almayın doğum haneye ortaya afedersin yapıyorsun ıkınırken o temizledi 😂😂 canım ya sormak istediğiniz birsey varsa sora bilirsiniz bayanlar ❤️ NORMAL DOĞUMU TAVSİYE EDİYORUM HERKESE 😁 korkutmak amaçlı yazmadım bilinçli olun diye paylaştım dünyaya can getiriyoruz kolay değil hiç birsey geriye bakınca sadece gülüyorsun