MugeYcl Hanımlar sağ bacagımın baldırı hep ağrıyordu ama sonra geçiyordu bazen sağ popom agrıyodu ve bugun farkettm ki dizden aşağası bacak arkam ufak ufak morluklar olmuş hep sizde de oldumu sebebi nedir
Aysenes MugeYcl bende de cok vardi cabuk moraran biri deglim aslinda ama demirim baya bi dusuk cikti demir vitamini kulaniyorum smdi ama mutlaka danis doktoruna genelde kan ve demirden oluyor
Nurcihan34 Bende de var bacaklatıöa kadar indi catlak sanırım varis mı acaba diyorum ams6tam fa emin degılım
MugeYcl Nurcihan34 bende çatlak yada varis değil.sanki bacagımı vurmuşumda morartmışım gibi ama ağrılarım oldugu için doktor magnezym verdi verdiği hap hiç biryerde yok siparşle geliyor bekledm bekledm gelmedi sonrada unuttum açıkcası görünce üzüldüm.yarın doktora söylicem piyasada olanı versin hep özel haplar yazıyor
strangelove Ben de hamilelikte kolay morarmaya başladım, üstelik bir türlü de geçmiyor; göğem göğem geziyorum. Doktora söylediğimde kan testi istedi, henüz sonuçları göstermedim. Siz de söylerseniz aynı testten sizden de isteyecektir sanırım.
Awzemlida 15 haftalığım bendede aynı sıkıntı var cuma kontrolüm var soracağım iki gündür çok tedirginim bende
Hashasim2020 Ben hamile kalmadan önce bacaklarım morarıyordu internete baktığımda Allah korusun kötü hastalıkların olduğunu gördüm ve hemen dahiliyeye gittim kan tahlili yaptırdık tertemiz çıktı doktorum vitamin eksikliğinden ya da strestendir dedi C vitamini verdi ama kullanmadım bir ara geçti. Hamile kaldım bu ilk korona çıktığında yine bütün bacaklarım morardı Demir ve kan değerlerim çok çok iyi bu arada kanda hiçbir şey çıkmıyor. Şuan mesela hiç yok. Ben tamamen strese bağlıyorum. Varislerim çok var ama onların morlukları belli damar damar oluyor. Bu ise yuvarlak şekilde olan morluklar çürükler. Sıkıntı yapmayın ya strestendşr ya da Demir/ vitamin eksikliği