Merve4121 Kızlar 15 haftamdayim ve midem çok aşırı yanıyor ne yapmalıyım normal mi 15 haftada başlaması uyuku uyuya mıyorum yastigimi da yüksek yatıyorum ama bir türlü geç miyor 😞😏
Mimarhanim Merve4121 canım bende 16+2 deyim belki üç şişe şurup bitirmisimdir. Asla geçmeyen ve uyutmayan bir mide yanması sorunum var. Doktorum gaviscon şurup önerdi. Hatta başka bir doktora da sordum o da kullanabilirsin dedi. Günde en fazla üç kaşık icebilirsin dediler. Ondan kullanıyorum ve faydasını görüyorum. süt yogurt vb şeyler benim mide yanmasına iyi gelmedi şurup dışında geçmiyor.
Merve4121 Mimarhanim acil doktoru bana da yazdi ilac ama ne yazdı bilmiyorum sütü dene dim ayran dene dim ama faydası yok hiç bir şekilde
Aresss 29 haftalık gebeyim .mide yanmaları beni öldürüyor yemek yemek artık korku haline gelmiş.aç kalayım o ağrıyı yaşamayayım diyorum .kusuyorum sonra rahatlıyorum şekerli şeyler özellikle gaz yapıyor midede.aç karna sakın meyve şekerli şeyler yemeyin.hafif besleniyorum
Aresss Gaviscon,rennie kaç şişe bitirdim vala 3 kaşıktan fazla da içiyorum yoksa ölecem ve maden suyu içiyorum sinidirimi kolaylaştırsın diye
Prensprenses Gaviscon çok iyi geliyor bende 29 haftalığım 3 kutu bitirsim başdan beri yanma çok oluyordu artık azaldı olmuyor çok