Zuleyha_kok16 Pamuuk ilk hamilelikte sezaryen tercih edebiliyormuyuz ? ( Özel hastahanede ) kimi kişiler diyorki ilk gebelikte zorunlu olmadıkça sezaryen yapmıyorlar doğrumu ? Hiç istemiyorum normal doğum asla tercih etmiyeyeceğim bir şey korkuyorum kendime güvenemiyorum bir kere şahit oldum normal doğuma ve korkularım 2 kat değil de 2000 kat arttı 😞 şuanda 32+3 günlük olduk doktorumla konuşmayı düşünüyorum hatta konuşucam umarım tercih edebiliyoruzdur 😑
Pamuuk Zuleyha_kok16 benimde ilk gebelik özele gdiyorum doktora söyledim sezryan diye neden dedi korku endise panik atak hepsi var uykum yok artık odaklandıgım tek nokta bebek dedim peki ama norml olsan iyiydi dedi bende sezeryan olmak istyorum dedim tamam dedi özelde bazı doktorlar direnebiliyor ama hasta ne yapmak isterse terch olarak kabul ediyorlar
Seda5892 Pamuuk bana ağrı kesici falan veremedikleri için acıyı derinden hissettim o yüzden bilemiyorum 🤣
HafsaRumeysa Yasemin3457 tahmini 15 temmuz dogum bu cuma gidince gun verilecek ama.her sezeryanda yapilan sey yapanlarin yapisina bagli acisi
Pamuuk Cerennnnnnn bndede vardı uykum yokdu korkudan ama iyiki diyorum spinal oldu arkdsım orda birZz kalkmaya calısmıs hemen sakinleştrci vermişler diyorki pamuk gbi oldum göryordum herseyi dedi
Esesraa Kelimeleringucu banada herkes sezeryan diyor. Normal doğum kendin ağrıların olunca iyi oluyormuş suni sancı beter ediyor diyorlar. Kaynanam normal yapmış hep kızım sen sezeryan ol diyor.
Kelimeleringucu Esesraa aynen benim annemde kız kardeşimi suni sancı ile doğurmuş, sakın yapma, sezeryan ol diyor, hayırlısı kendi sancım gelirse ne ala , gelmezsede sezeryan olurum. Hayirlisi olsun
Rananur Aysgllyurtss soğuk kanlıyım o konuda ama aslında oğlumun bi yeri kanayınca falan içim çekiliyor fakat kendi yaralarmı kendim pansuman ederim dikişimi bile kendim çıkartmışlıgm var deli cesareti işte 🙈cerrah doktor olmak isterdim ama nasip değilmiş sosyolog olduk 😆
Ligerba Busra_Mehmet benim ilk doğumum Sezaryendi. Dediğiniz gibi karnıma bastırmıştı hemşire belli aralıkşarla toplamda 3 sefer falan ilk ikisi çok acımıştı biraz hemşireyle alakalı bana baya abanmıştı yani. Siz bilinçli olun çok abanmayın deyin ben bilseydim uyarırdım. Ama çoğu hastanedeyse böyle bir işlem yok hatta ben söyleyince şaşırıyorlar ilk defa duyduk diyorlar
Pamuuk Deletedmom337 dogum yaptım eve geldim kendi işimi göryordum ama eşim oldu için yapmadık ama yapmSı gerkirse gayet yavs sekilde yaprsın bir günlük bişey eski hız olmsada bir kap yemk yapabilrsin canm öle deyim
Pamuuk Sadece wc konsuu biraz zorluyor dedim gbi yukardada biraz uzun kalıyorsun idrarını yaprken. Bile genital bölegede yerlşeme oldu için birz agırı oluyor idrar yaprken
Cmrtgc Pamuuk ayyy banada dua edin ne güzel bir hikaye ben cok korkuyorum kan bile veremiyorum zorlan 4 5 hemsıre ile kan veriyorum asırı korkuyorum dogumdan da nasıl olacak bilmiyorum 3 4 gunum kaldı
Pamuuk Cmrtgc rabbim sag salim bir an önce kuacgına almk nasip etsin o igne esnasında sunu düşün bebegni kucagına alıcanı derin derin nefes al bakma hiç güzel seyler düşün ben yapa bildiysem herkes yapr cnm ben cok skıntı yaptım kendimce o kadar pişmanım keske kendimi ruhen bu kadsr yormasaydım dedim illaki acı agırıs sızı olıcak ama anlık hepsi
Pamuuk Deletedmom337 🥰 tosun gelicek desen saglıklı olsunda tek Analı babalı dogususn büyüsün inşallah
Deletedmom337 Pamuuk amin kuzum insallah hepimizin yavrusu saglikla büyüsün insallah Rabbim acılarını gostermesin
Dunyam28 Dilos1645 eşiniz çok kaba konuşmuş midem bulanır ne demek biri karısı biri çocuğu hayret ettim gerçekten
Dilos1645 Dunyam28 aynen öyle dedi valla ona da hak veriyorum kandan tiksinebilir genel temizlikten de konu acıldıgında milletin kocası temizliyor dedim takıldım nabız ölçtüm ki asla esime orayı temizletmem onda bile midem bulanır demişti