ElizBeray Haftaya bugün girdim kızlar. 3-4 gündür yoğun bi akıntım var. Bel ağrım çok arttı. Arada kasık ağrılarım ve aşağıya bi baskı durumu var. Asıl korktuğum karnımın bariz bi şekilde aşağıya inmesi!!! Farkedilir bir şekilde. Bu haftalarda olanlarda yaşanan durumlar mı acaba?
mom44 ElizBeray bende 33 hafta 3 gün benmde öylr bugün kontrol vardı sıkıntı yok vucut kendini doğuma hazırlıyor dedi arada sancı giriyo ama yinede doktoruna sormayı ihmal etme bence
NeslihanPiaAbac ElizBeray aynı durumdayım,aşağı inmiş gibi bebiş doktorumla konuştum ultrasonda baktı aşağıda değil sadece büyüdüğü için baskı artıyor normal dedi.Ama akıntım yok benim.Akıntınız renkli mi?
matruskaa ElizBeray canım 34.haftadayım idrara çıkmam sıklaştı gittiğimdede çok az idrar yapıyorum baskıdan oluyo demekki. Karnımın aşağı indiğinin farkında değilim ama aşağıy baskı oluştu bendede arada da sancı giriyor birden. Üç gün önceydi kontrolum nstde sancım yoktu ultrasonda normal sanırım doğuma hazırlık artık bunlar endişelenme ama ihmalde etme doktoruna sor aklında kalmasın
ElizBeray DidemYldrm mom44 Retina NeslihanPiaAbac matruskaa Cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim kızlar. Rahatladım biraz. 2 hafta sonra çünkü randevum. Gidip gitmemekte kararsız kalıp size sormak istedim😊
Retina Benim 32 hafta kasık ağrım yine başladı 20 lerde vardı bi kaç hafta kesilmişti.tuvalet ihtiyacım sıklaştı.birde sanki benimde karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum
NeslihanPiaAbac ElizBeray yok canım neden ayıp olsun,sağlık bu rahat olun.Enfeksiyon olabilir.Doktorunuza mutlaka söyleyin
mom44 ElizBeray ne demek canm ben geçen hafta girmiştim cuma acile gittik çok kusuyorum diye idrar yolu enfeksiyonu çıktı ondanmış aprım bugün tekrar gitrim enfeksiyon geçmiş ama son zamanlar diyr oluyomus kasıklarımda vajinak bölgemde baskı okuyo gece bir taraftan bir tarafa dönemiyorum resmen ama olsun saplıkla gelsin kuzucuklarımız
NeslihanPiaAbac ElizBeray sağlık ocağınada gidebilirsiniz orda da tahlilinizi yaparlar.Sonucu doktorunuza söylersiniz gerekeni yapar.
ElizBeray NeslihanPiaAbac Bugün dediğiniz gibi yaptırsaydım yarın sonucu alırdım sağlık ocağından, yarın da doktora götürürdüm. Neyse olsun pazartesi götürürüm yarın yaptırıp. Çok sağol canım
gnc ElizBeray canım panik olma bende 34 e girdim bende de aynı sıkıntılar var bel ağrısından sık sık tuvalete gitmekten bebek kupurdaması san bende uyuyamıyorum bacağın uyuşuyor hatta Çarşamba günü doktora gittim herşey normal dedi doktor da
ElizBeray gnc Ben de geçen hafta gitmiştim doktora ama o zaman bu sıkıntılarım yoktu. Şu son birkaç gündür akıntı, bel ağrısı, kasık ağrısı... korktum biraz
ElizBeray mom44 Aynen bende canım. Geceleri soldan sağa dönmem, kalkmam bile sıkıntı olmaya başladı. Ayağa kalktığımda ilk bi 10 dk ayakta dik duramıyorum belimin ağrısından. Ama sağlıkla gelsinde minnaklar 😊
Nur ElizBeray canım bende 33+2 haftalığım felaket bir kasık ağrım var en son 30. Hafta kontrolümüz vardı bebek doğum pozisyonu almıs demişti doktor. Yatıp kalkacağım zaman kasığımdaki kemikler kıtlıyor sanki uzanıyorum genellikle ve vajinada o baskıyı net hissediyorum akıntımda senin demen gibi çok fazla :/ Allah yardımcımız olsun
ElizBeray Nur Benimde aynı şekilde geçen hafta gittiğimde Doğum kanalına girdiğini, bebeğin başaşağı pozisyonda olduğunu ama korkulacak bi durum olmadığını söylemişti. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişler. Rabbim yardımcımız olsun canım...
gnc ElizBeray Doğuma az kaldı her gün başka birşeyler çıkar hayırlı bir şekilde bebeğine kucağına alırsın inşalalh canım
Heycanlianne ElizBeray merhaba. Benimde bıgun de kontrolum vardı. Bebek dogum kanalına girmiş dedi ama ağrım sizim yoktu vajinal muanye ve elini soktu agrım olmaya başladı bebek dogum kanalına girmiş seni hastaneye yatırıp serum tedavisi yapmam lazım dedi yatmayı kabul etmedim serumla kafası yukarımı çıkıcak sanki