Cansummm Esra60 bende 25+3 üm arada kasıklarıma ağrı giriyor bazen gaz sancısı olabiliyor bu yada enfeksiyon olabilir. Bol su için ayaklarınızın altına yastık koyup solunuza yatıp dinlenin geçmez ve şiddetlenirse mutlaka doktorunla irtibata geçin
Masal10 Esra60 çatı ağrısı yaşıyorum bende , inanılmaz acı verici… yürürken , bacaklarımı açıp kapatırken… doktorum çatı ağırdı olduğunu, pelvis kemiklerinin doğuma için hazırlık yaptığını filan söyledi
Kubrayy Esra60 ağrı gibi değil ama ara ara iğne batması gibi şeyler oluyor rahatsız ediyor beni bazen kasıklarımda bazen vajinada
Esra60 Cansummm bikaç gündür ağrım vardı bugun artış gösterdi dinleniyorum ama bu neyin nesi anlamadım :/
Esra60 Masal10 doğuma kadar ağrımı olacak yani benim bugün artış gösterdi vajinam ağrıyor bildiğin :/
Cansummm Esra60 siz yarın doktorunuza sorun isterseniz ne olur ne olmaz genelde doktorlar kanama 5 dakika da 1 gelen sancı vb durum olmadıkça sorun değil diyorlar ama siz gene de ya gidin yada sorun doktorunuza. Siz tedbirinizi alın gerisi Allahtan. İnşallah herşey yolundadır sağlıkla alalım yavrularımızı bende en ufak birşey de çok fazla evham yapıyorum çok korkuyorum. Allah’a emanet yavrularımız
Masal10 Esra60 bazı günler dayanılmayacak gibi ama bazı günler ise hafif geçiyor.. benimde 23 haftada başladı.. sen Yine de doktoruna sor istersen canım.. geçmiş olsun inşalllah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi 🤲🏻
Esra60 Hepinize çok teşekkürederim rabbim sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin kucaklarımıza 🤲🏻 Ben doktoruma sorayım yazarım buraya 🙏🏼