Gokceninannesiii Kızlar ikiz gebelik ne zaman ortaya çıkar ben daha 10 haftalık hamileyim karnımı görseniz çok şaşırırsınız doktorum tek yumurta ikizi ise 12.haftada net belli olur dedi doğru mu acaba
tugceugur Gokceninannesiii merhabalar canim bende ikizlere hamileyim ve 10. Haftada ikiz olduklarını öğrendik ama doktorum tek ya da cift yumurta ikizi olduğunu şu an söylemek mümkün değil dedi 12.haftamda gittigimde yanyana iki kese ve iki plasenta olduğunu gördü ama yine net bişey söylemedi şuan 15 .haftama girdim cinsiyet ogrenicez bu hafta bakalım ne diyecek 🤗
Sermec27 Gokceninannesiii o kadar gec öğrenilir mi ikiz gebelık bilmiyorum ama o şişkinlik gazdan cnm gebeliğin ilk dönemlerinde olır karın şişmesi genelde 17 18 haftalarda başlar o kadar erken büyüyeceğini sanmam rabbim kucagınıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲
tugceugur FeyzaYavuzAlp sen yine doktoruna sorarsın bakalım ama ilk üç ay neredeyse gaz ve şişkinlik, kabızlık problemi olabiliyor sonra geçiyor usutmemeye bakin
Gokceninannesiii tugceugur en son 8+5 tim kontrole gittiğimde bugün 10+2 olduk acayip kilo aldım ve karnım çok büyüdü 2 hafta sonra kontrolüm var eğer ikiz ise çıkar değil mi
Elif1613 tugceugur 7+6 haftada ikiz olduğunu öğrendim vede tek yumurta ikizi olduğunu söyledi doktor szinki neden belli değil daha anlayamadım tekmi ciftmi olduğu bnim hemen ikiz olduğu ve tek yumurta olduğu belli olmuştu
Sermec27 Gokceninannesiii canım benım oğlumda da boyle olmştm 10 haftalıkken ama gazdan oldugunu biliyordum cünkü 10 haftada bebek daha 3 gr bir sey o yuzden gazdandır canım rabbim kucagına almayı nasıp etsin inşallah 🤲