Tucenur emineserkan2020 bnde atlet olarak L beden aldım ne olr ne olmaz diye emzirme südyeni 80 aldım normlde 75 takıyorum bi beden büyük aldım
Pamuuk emineserkan2020 giyindiğin bedenin bir beden büyügünü al kalp olarak darlar trendyolda. Siyah aldım dar oldu az
emineserkan2020 Tucenur ben şu an 85 takıyorum 31 haftalığız kaplı e bebekten aldım yine 85 aldım çünkü bir beden büyüğü de gözüme çok büyük geldi 90 yani
aminegunes24 Tucenur 80 beden bile küçük kalcak emin ol süt dolunca çok büyüyo bebek de küçük oldu için öyle çok doyasıya emmiyo miğdesi ceviz kadar zaten benim 2 ci ondan biliyorum 80 takıyordum 90 bedene oldu resmen emzirirken 😂
Selimem Canım ben şu an 94 kiloyum 68 ile gebe kaldım ben Xlarç aldım emzirme akleti südyen de 85 aldım 90 da alırdım yani 😁😁
emineserkan2020 Selimem ben şu an 85 takıyorum südyeni 31 haftalığız kaplı e bebekten aldım yine 85 aldım çünkü bir beden büyüğü de gözüme çok büyük geldi 90 yani
Selimem emineserkan2020 biraz küçük ya tam belini sıkar nikralı ama ben bir beden geniş aldım xl krem rengi memnunum yıkadım çantaya koydum 💘🤲🏻🧿