fatmakuzu merhaba arkadaşlar ben 22 haftalık hamileyim özel bi ilaç vitamin kullanmıyorum decavid bide damla sizlerin özel olarak bebeğin gelişimi açısından kullandığınız ilaç varmı yada vitamin ?
ecembugra53 fatmakuzu bende decavit kullanıyorum canım onun yanında yemeklerimi yiyom meyve kuru yemiş yiyorum 😊💙
cansel30 fatmakuzu ocean mummy balık yağı kullanıyorum beyin gelişiminde etkili doktorum vermişti kapsamlı bir ilaç içinde bi çok vitamin var
Naghn fatmakuzu Bebeğin ve senin ihtiyacın olan birçok vitamin ve mineral bulunan bi hap. Ayrıca bebeğin zihinsel gelişimi için omega-3 takviyesi de var. Ben doktoruma güvendiğim için tavsiyesine uydum.
Yasemin00 fatmakuzu Kan hapı haricinde hiç bir vitamin kullanmıyorum maşallah bebegimde çok güzel ilerliyor 😍
Pnralp Nordic Naturals dha kullanıyorum bebeğin gelişimi için çok iyi bir vitamin. Ayrıca solgar magnezyum, solgar kalsiyum.
Babyy1S fatmakuzu decavit bir çok vitamin içeren özelliği var netten daha iyi bilgi alabilirsinz bebek ve anne icin kullanimı onemli bende kullaniyrm hamilelik boyunca kullanıcam onun yanı sira zaten troid ilacım var
addie487 Elenatal 1 kullanıyorum multivitamin. Bebeğin gelişimi hep normal seyir etti ne fazla ne az. Yalnız ben 20 kilo aldım birazda ilaçlardan mı diye düşünmüyor değilim ( birde kan ilacı kullanıyorum gynoferon )😊
Siyahkelebek fatmakuzu bana kasılmalarım ve kasık ağrılarım için 20’li haftalarda verdiler. 34+0 oldum ve doğuma kadar devam dendi. Huzursuz bacak sendromuna da çok iyi geliyor
Masal10 fatmakuzu ben elenetal 2 ‘ye geçtim..onun dışında magnorm 365mg, devit 3 ve gyne ferro sanol kullanıyorum…28.haftadayım
Okangokce fatmakuzu 37 haftalık gebeyim hiç birşey kullanmadım internette gebelikte bebeğime ve bana vitamin olucak sağlıklı yiyecekleri araştırdım ve kullandım güzel beslendim halada devam ediyorum ilaç tercih etmedim bebeğim 1 hafta önden gidiyor ve benimde sağlığım yeride ilaçlar çok gerekli olmadıkça kullanmak saçma geliyor bana tabi benim düşüncem
zeyzey95 fatmakuzu baş ağrılarım için magnezyum kullanıyorum (magvital tadı çok güzel) decaviti kullandım 7 hafta sonra doktor bıraktırdı ve gynoferon kan hapı bide d vitamini devit