feamtrmea doktor bebeğin eşi yani plesanta aşağıda rahime çok yakın her an kanaman olabilir dedi böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda 🙁🥺
cansel30 feamtrmea bana sa bebeğin eşi Aşağıda zamanla yukarı doğru çıkar çıkmazsa sezeryan olman gerekebilir korkulacak bir durum yok dedi doktorum
YSinem feamtrmea benim de aşağıdaydı zamanla çıkar büyük ihtimalle dedi doktor ve çıktı çok şükür şuan 28deyiz ama baslarda hafif kahverengi lekelemem olmuştu protestan içmiştim 3 buçuk ay kadar falan
Sibella08 feamtrmea kaçıncı haftadasın şuan ben ilk gebeligimde çok kanama geçirdim bebeğin eşi aşağıdaydı ama daha sonra yukarı cıktı merak etme stres yapma bol bol dinlen düşük tehlikesine karşı ilaç ve iğne kullandım ben şuan 15 aylik bebeğim ❤ Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Sam Evet benim de aşağıda maalesef 14+5iz 12+2 de kanamam oldu bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi ve 15 gün katı istirahat dedi. 15 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde yukarı çıkmaya başlamış dedi.
feamtrmea Sam benimde o zamanlarda kanamam olmuştu bende yatak istrahati yaptım uzun süre şuan 20. haftadayım bugüne kadar hiç dememişti aşağıda diye🙁
feamtrmea Eylm1234 20. haftadayım bende doktorunuz herhangi bir riskten yada şunu yapın yapmayın bişey dedi mi
Meralvedatazer feamtrmea korkma seninki çıkar rahim büyüdükçe yukarı benmki çıkmaz işte son haftalarım
Eylm1234 feamtrmea suanda herşey yasak çalısıyordum işi bıraktım uzanacaksın yorulmicaksın dedi bebegin başı asagıda rahimle arası 3.48 eger 2.50 olursa rahime dikiş atılacak
feamtrmea Meralvedatazer çıkması için dua ediyorum bende yoksa bi ton olumsuzluk yazıyo nette de 🥺 sizde korkmayın bişey olmaz Allah ın izniyle çoğubitmiş azı kalmış bol bol dua 🤲🏻
feamtrmea Eylm1234 yaa bende çok iş yapmamaya özen gösteriyorum ama daha dün ev taşıdık heryer heryer de mecbur yapıyorum az az🥺
Eylm1234 feamtrmea çok dikkat etmen lazım ben kaubetme korkusuyla bi iş yapmıyorum yardım edecek kimsen yokmu
feamtrmea Eylm1234 maalesef eşimden başkası yok şuan yardım için sağılsun oda hiç bişey elletmiyo ama erkeğin yapacağı iş var benim yapacağım iş var 🙁🤷🏻♀️