BraBykkolanc Huzurr bence girme Temiz olmayabilir enfeksiyon kaparsın bebeğe fln geçer deniz olabilir temizse
NaimeYilmaz Huzurr buyuk enfeksıyon rıskı tasıor. Tabi kısıye ozel havuzsa gıreblrsnz bırsey olmaz ama baskalarınında gırdıgıyse kesınlıkle tavsıye etmem ozellıkle gebelıkte eskıye gore daha cok acıgı enfeksıyona bebısler ıcın saglıklı olmaz
NeslihanPiaAbac Huzurr havuz birçok kişinin kullanması nedeniyle enfeksyon açısından tehlikeli.Temizlik için kullanılan maddelerin de yoğun kullanılması gebeliğinizi riske sokabilir
YazCilegi Huzurr Ne kadar temiz ve güvenilir bile olsa havuza girmeyin. Normal zamanlarda bile havuzdan mikrop kapıyoruz. Kaldı ki şuan çok çok müsaitiz 😒 Deniz candır 🤞🏻 Tabi kıyısında bi şehirde yaşıyorsanız
Gencanne01 Huzurr vala daha gırmedım ama doktorum bol bol yüz dedı 3. Trimester donemım sıcak aylara denk gelıyor bolca gıdıcem yüzmeye 😊
Serdogrul Huzurr ben tüm hamıleliğim boyunca hep yuzdum çok şükür bi sıkıntı da yaşamadım. Doktorumda hep yuzmemı istedi dogum için kasların güçlenmesi adına