Kizlar kac gundur burdan soru sormustum ve hepiniz acile git demistiniz gittim bugun acile. 3 saat orda bekledim resmen. Kanimi ve idrarimi aldilar kanimda birsey cikmadi idrarimda sadece idrar yolu enfeksiyonu cikti ve rahmimde sivi aldi onuda cuma gunu ogrenecez 3 cesit doktor ve 3 baska hemsire geldi hepsi degisik muane etti sorular sordu karnima dokani bastirsi heryerinu ve dediki apendis olsaydi baska yerde olursu suan sen hamilesin bagirsaklarin kenara cekiliyor rahmin buyudukce benim agrimin oldugu yer ise normal bir insanin apandis oldugu yermis ama ben 23 haftalik hamile oldugum icin agrimin oldugu yer apandis yok kenarlara dogru bastirdi daha cok belimin oraya ve bikini bolgemin kenarina bastirdi sonea karnimin ustun felan bastirdi agri yoktu agriyan yerim rahim olabilir dedi. Jinekolok bolumune gittim birse orda hem altan hemde karnima bakti bebege acilma yok suyum iyi bebek kalp atisi iyi hatta vajinamdan sivi aldi cuma gunude onun icin ariyacaklae eger birsey varsa hatta baska bu doktor daha geldi makineyle ciger dalak bobrege bakti birsey yoktu cok sukur ama ama ama az once buyuk tuvaletimi yaparken zorlandim. Sanku yumurtaliklarimmi anlamadim ama sag ve sok alt karnimin yeri agridi bicak batar gibi egilip kalkarkende agridi. Kabiza degilim aslinda 2 aydir ishalim anlamadim. Agrim neyden kaynaklaniyor dedim herhakde idrar yolu enfeksiyonu dedi ama idar sag ve sok tarafta degilki? Ben apandisten supheleniyorum ama kanimda cikmadi birsey. Hemsire dedi eger kusma ateslenle birlikte agrin varsa gel tekrardan ama kanin temiz cikti dedi acaba yalnis mi gorduler kan sonucunu???