Ao763 Kizlar ben suan 17. Haftamdayim henüz karnım da yada başka yerimde çatlak oluşmadı. Kullandığım bi üründe yok suan . Sizler hangi ürünleri kullanıyorsunuz merak ediyorum . Artık benimde çatlaklar için önlem almam lazm ve ne kullanacağımı bilemiyorum. Siz ne önerirsiniz?
Deletedmom262 Ao763 Ilk bebiste catlamadim. Simdi ikinci bebis geliyor aklima gelirse badem yagi suruyorum.36.haftadayim cok sukur yine catlak yok. Yapisal bi durum. Arkadaşım dunya para verip bi suru krem aldı bacaklarina kadar catlamisti.
Fatmanurbetul Ao763 canım ben 12. Haftadan beri hindistan cevizi yağı kullaniyorum şuan 37 olduk çok şükür çatlağım yok tavsiye ederim önlem almak lazım tabi ama çok da takılma keyfini çıkar çünkü tamamen genetik 🙂
Hnifeatr Ao763 sabah akşam aklıma geldikçe sürüyordum canım. Mesela çatlama olcağı zaman kaşıntı oluyor kaşıma sakın hemen yağ yada krem sür geçiyor çatlamıyor. Özellikle duş falan alınca sür duştan sonra kuruma çok oluyor (: allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😇
Mervedemirox Ben lierac krem aldım fiyatı biraz pahalı, hemde hindistan cevizi yağı aldım, her gün günde 1 kez sürüyorum
Aygul01 Ao763 zaten genelde çatlaklar 30 haftadan sonra oluşuyor 17 haftada zaten çatlak olmaz. Catlak oluşumu daha çok cildinizle alakalı bi durum. Yani ne kadar krem kullanırsan kullan catlayacagin varsa catliyorsun ama nemlendirmek için olursa hasarı azaltmak için Hindistan yağı kullanılabilir. Ben 35 haftalık hamileyim çatlağım yok ve hiç biseyde kullanmadım çünkü cildim esnek bir cilt. Bide olacagi varsada oluyor o yüzden pahalı pahalı kremler almaya gerek yok diye düşündüm. O
Bebikinannesi Ao763 Bende lierac kullaniyordum o bitince yag kullanmaya basladim. Aktardan kakao hindistan cevizi ve tatli badem yaglarini karistirdim gunde 1 defa suruyorum. Suan catlak yok 21+3 teyim ayrica zaten catlagim bekarliktan beri var o yuzden elverisliyim her an olabilir bu krem ve yaglara ragmen maalesef