Eroluntombisi Kızlar ben sezeryan olmak istiyorum panik atagim var doktorum henüz sormadı 33 haftaligim ve kontrole gittiğimde 36 haftalık olucam doktoruma gittiğimde söylemeyi düşünüyorum sizce geç mi kalmış olurum daha erken mi söylemem gerekiyordu
Mercimegim Eroluntombisi valla bende de panik atak var belden uyusturarak degilde komplemi bayıltsalar daha iyi olur acaba?
Esra-kskn Eroluntombisi bende 33. Haftamda söyledim doktoruma şok korkuyorum panik olluyorum ve kalbim çok hızlı atıyo doğumu düşününce dedim doktorumda panik ve aşırı korku bebeğin hayatını tehlikeye sokar zaten sezeryan planlarız içini ferah tut dedi ama bende tam mı bayılmalıyım yoksa belden mi uyuşmalıyım karar veremiyorum 😔 belden uyuşturulunca içinde baska hissediyomuşssun acaba canım çok acır mı die düşünüyorum ama hayırlısı haftaya gene gitcem konuşcaz
Eroluntombisi NeslihanPiaAbac bende acaba erken mi söylemem gerekiyordu diye düşündüm çok teşekkürler
Eroluntombisi Mercimegim bende komple uyusmak istiyorum belde aşağısına tahammül edemem diye düşünüyorum canim
Mercimegim Eroluntombisi yani canım cunkü hemen sıkılırız zaman geçmez nöbetimiz falan tutabilir allah korusun
Eroluntombisi Mercimegim bende o yüzden korkuyorum komple uyumak bile korkutuyor beni aslında ama yapacak birşey yok
Akin59 Esra-kskn benimde ilk hamileliğin 7 aylik oldum doktoruma sezeryan istedigimi söyledim bebek zaten iri dogucakmis belden uyusturmali istiyorum aynı şekilde bende çok fazla korkuyorum hatta gün sayıyorum gece uyuyamaiyorum nasil olucak diye korkudan bebek doğduğu gibi bayiltmalarini soyliycem dikim anında başka türlü o zaman geçmez gibi geliyor
Eroluntombisi Esra-kskn ben komple uyusmak istiyorum belden uyustu yengem ve hiç onermiyor çok korktum diyor dokunduklarini kestiklerini hissettim canım yanmadi ama hissettim dedi bende komple uyusmak istiyorum o yüzden birde belden uyusanlsr sonrasında bel ağrısı çekildiğini söylüyor
Mercimegim Eroluntombisi kesinlikle sag salim dogsunlar baska bse istemiyoruz. Allahım hayırlı dogumlar versin🙏
Akin59 Normal sezeryanda ayilinca çok ağrı oluyormuş o yüzden spinal sezeryan istiyorum doğumdan sonra 5 saat 6 saat o en buyuk sancilarida çekmemiş olurum diye düşünüyorum of yaa
Akin59 Eroluntombisi ameliyat acisi canim normal sezeryanda çok zor ayiliyormussun ve narkoz etkisi çabuk geçince nede olsa kesik var o ameliyat ağrısı çok oluyormus