AtaMommy TAkilicci bunlar normal küvetler için diye biliyorum canım küvete koyup öyle yapıyorsun ama bebek üşür bence benim evimde küvet olmasına rağmen almadım ilk zamanlar normal banyo seti aldım bebeğe
Meriwa TAkilicci ben normal küvey aldım içine sünger aldım canm bunu alınca banyonda yerin rahatsa kullanışlı olur bence neden olmasın
TAkilicci AtaMommy benim evim duşa kabin banyo canım küvet yok, yerim çok dar o yüzden diğer küvet setleri son tercihimdi, birde ben antalyadayım doğumum cumaya çok üşüme problemi olmuyor beni 1 ay idare etsin sonra bacaklarıma yatırırım yaptırırım dedim ama
TAkilicci Meriwa değil mi ya resimdeki bebek kocaman güzel sığmış benim bebemde sığar kendi taburem var önümede bunu koyarım yaptırırım diye hesap ettin inşallah sert gelmez ama
Meriwa TAkilicci gelse de sünger alırsın yada müslin bezden koyarsın ilk zamanlar bak al beğenmezsen iade et cnm
Nadiscim https://www.joker.com.tr/urun/babyjem-bebe-lux-banyo-seti-6-parca-mavi-109988?gclid=Cj0KCQjw0Mb3BRCaARIsAPSNGpWFYY7xGVmxbmSOai0iHqh3NxgvAS9cD4Ar5nwEgaCKavMiYK3K7HoaApQuEALw_wcB bana arkadaşım bunu hediye olarak almış çok beğendim bence böylede alabilirsin