senemyavas 39+6 hatta 2 saat sonra 40+0 olacam Kalça kemiğinden başlayıp topuğa kadar uzanan bir ağrı nedeniyle hastaneye gittim. Siyatik büyük ihtimalle dediler. Sancım yok zaten. Açıklık var mı diye baktılar o da yok… Ultrasonda da baktılar henüz geleceğe benzemiyor zaten dediler. 41e kadar bekleriz ya suni ya da sezeryan dedi. Bebeğin de biraz iri bi bebek sanırım dedi imalı Bi şekilde sezeryan olur gibisinden konuştu ☹️ sezeryan olmak istemiyorum. Korkudan falan değil. Hiçbir türlüsünden korkmuyorum zaten doğumun da Normal doğum yapmak istiyorum yalnızca önceliğim bu yönde ama siyatik de bunu biraz engelleyecek sanırım baskıdan dolayı ayakta duramıyorum ☹️
naz0145 senemyavas bebeğin ve senin için hayırlısı olan olsun. normal doğum diye diretme doğum şeklini genelde bebekler belirliyor 😊 siyatik de varsa zorlayabilir normal doğum
miskiamber senemyavas bence illa da normal doğum diye tutturmayın sizin için hakkınız da hayırlı olan doğum şekli hangisiyse o olsun
MuratveKubra senemyavas bak kuzum benim bebeğimde iri bir bebekti asla normal diye diretme hangisi hayırlısı ise o olsun. Çünkü iri bebekler sıkışıyor kanalda dikkat et sağlıkla al kucağına
leyla25 senemyavas hakkınızda hangisi hayırlısıysa o olsun 🙏🏼 Ama gerçekten normal için ısrarcı olmayın bazen normal doğum bile insana daha çok çektirebiliyor tamamen kişiye göre değişiyor çünkü, maşallah bu haftaya kadar sabretmişsiniz galiba ben direk alın derdim şimdiden günler geçmiyor bana normal istiyorum ama doktorum sezeryan derse hemen kabul ederim :)
senemyavas leyla25 ben de sabırsızlanıyorum hemde çok. Acı eşiğim düşük ona rağmen verin suniyi başlatın dedim ama büyük ihtimalle haftaya sezeryan a karar verirler 😔
Deletedmom411 Bebek iriyse riske atmayın bence omuz takilmasi ,oksijensiz kalma vs dr unuza guvenin bu durumda.kanala giremiyordur belki , Önemli olan sağlıklı bir şekilde kucaginiza almanız
Aygul01 senemyavas moralini yüksek tut insaAllah hayırlısıyla doğar az daha sabır insaAllah senemm❤️❤️
leyla25 senemyavas anladım canım inşallah kolayca güzel bir doğum olur senin için kendini strese sokma sadece bebişine kavuşcağın anı düşün, haber ver buradan mutlaka :)
Deletedmom262 senemyavas üzülmeyin cok da ısrarcı olmayın. Sizin ve bebisin sağlığı önemli sonucta. Dogum 2 türlüde oluyor takilmayin buna cok.